Αυλαία έριξε το Survivor Tennis Festival του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (vid)
Αυλαία έριξε το Survivor Tennis Festival του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (vid)
Μια γιορτή με σύμμαχο τον καλό καιρό διοργάνωσε ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Μια γιορτή, η οποία σηματοδοτεί την έναρξη των καλοκαιρινών τμημάτων του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης και βέβαια την λήξη του 17ου εαρινού εσωτερικού τουρνουά juniors…

Οι σχολικές εξετάσεις, η έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου και οι πολλές εξωσχολικές εκδηλώσεις δεν πτόησαν τα παιδιά της ακαδημίας κάτω των 14 ετών να προσέλθουν μαζικά στα γήπεδα τένις του ΔΑΚ Τρίπολης και να διασκεδάσουν για ακόμη μια χρονιά με τα παιχνίδια Survivor.

Το Survivor Tennis Festival στήθηκε εν νέου από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης και ενθουσίασε με τα νέα του run όλους τους μικρούς αθλητές αλλά και τους γονείς τους.

Ο μεγάλος χορηγός του ομίλου το κοσμηματοπωλείο Badounas Jewelry για 20η χρονιά έντυσε όλα τα παιδιά της ακαδημίας του ομίλου με μια νέα εμφάνιση. Η νέα φανέλα που μαγνήτισε τα βλέμματα και έκλεψε τις εντυπώσεις στην μεγάλη γιορτή του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης θα αποτελεί το επίσημο ένδυμα της αγωνιστικής ομάδας των juniors για την καινούργια περίοδο.

Η εκδήλωση Survivor Tennis Festival ξεκίνησε με τον σύντομο χαιρετισμό του κ. Ζούζουλα, μέλους του ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης και υπ. του τμήματος ποδηλασίας, ο οποίος εκπροσώπησε την διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης. Στην συνέχεια ο διευθυντής του ομίλου ο κ. Παπαδόπουλος έλαβε τον λόγο και ξεκίνησε την μεγάλη γιορτή με τις απονομές του 17ου εαρινού εσωτερικού τουρνουά juniors by Volterra Tripolis Shop. Ήταν το πρώτο τουρνουά Fast 4 Juniors by Volterra Tripolis Shop, που έλαβε χώρα στο ΔΑΚ Τρίπολης για τις κατηγορίες των παιδιών Κόκκινου, Πορτοκαλί, Πράσινου Επιπέδου, καθώς και για την κατηγορία των αγοριών και των κοριτσιών κάτω των 12 και 14άρων ετών. Σε όλους μας τους αθλητές μοιράστηκε από την επίσημη Volterra ειδικό παγούρι για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού αλλά και για τις αγωνιστικές εξορμήσεις των αθλητών μας στα τουρνουά. Τις απονομές έκανε ο χορηγός του τουρνουά ο κ. Σουλελές (Υπευθ. Volterra Tripolis Shop), η κα. Λογοθέτη (Indirect Sales Manager της Volterra), ο κ. Μπαντούνας και ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ Τρίπολης ο κ. Ζούζουλας.

Στην συνέχεια έγινε η επίσημη φωτογράφιση του ομίλου από τον χορηγό του τμήματος το RoyalWeddings.gr. Στην φωτογράφιση όπου παρουσιάστηκε με μεγαλοπρέπεια η νέα εμφάνιση του σωματείου by Badounas Jewelry βρέθηκε σύσσωμη η προπονητική ομάδα καθώς και όλοι οι άνθρωποι που βοήθησαν τον σύλλογο την περσινή χρονιά.

Τα πολύ-αναμενώμενα παιχνίδια Survivor ξεκίνησαν μετά την ομαδική φωτογράφιση, όπου οι προπονητές του ομίλου (Σταθούλη, Αρβανίτης και Δημητρόπουλος) είχαν πολύ άριστα σχεδιάσει τις προηγούμενες ημέρες. Κυρίαρχο στοιχείο των παιχνιδιών ήταν το νερό και φυσικά η διασκέδαση και τα παιχνίδια των μικρών αθλητών μας έδιναν και έπαιρναν για τουλάχιστον δύο ώρες. Την αρχή έκαναν τα παιδιά του Baby Tennis και του κόκκινου επιπέδου, ακολούθησαν τα παιδιά του πορτοκαλί και του πράσινου επιπέδου με την σκυτάλη να παίρνουν τα παιδιά των 12 – 14 ετών και να τελειώνουν τα παιχνίδια με την μεγάλη πίστα για τα 16άρια καθώς και την αγωνιστική ομάδα. Οι προπονητές της ομάδας είχαν καθοριστικό ρόλο στην όλη διαδικασία με το μπουγέλο να τους παρασύρει στο τέλος και να δημιουργηθεί στο ΔΑΚ Τρίπολης ένα πραγματικό Survivor Festival.

Την εκδήλωση κάλυψε ζωντανά ο χορηγός επικοινωνίας του ομίλου μας η Αρκαδική Τηλεόραση αλλά και το Βόλτα στην Τρίπολη, οι φωτογραφίες και το ανάλογο βίντεο ήταν προσφορά του RoyalWeddings.gr .

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, κας. Σταθούλη, κ. Αρβανίτη, και κ. Δημητρόπουλου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά, όλους όσους βρέθηκαν δίπλα μας στην μεγάλη γιορτή της ΑΕΚ Τρίπολης και να ευχηθούν σε όλους σας καλή συνέχεια στις καλοκαιρινές προπονήσεις του ομίλου μας.

“Τα καλοκαιρινά μας τμήματα μόλις ξεκίνησαν! Καλή μας / σας διασκέδαση με ραντεβού στα γήπεδα”

#ΑΕΚ_ΤΡΙΠΟΛΗΣ_ΤΕΝΝΙΣ #ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ #εκδηλωση #ΓΙΟΡΤΗ