Ο Δημήτριος Ν. Σταματόπουλος υποψήφιος με τον Γιάννη Σμυρνιώτη
Ο Δημήτριος Ν. Σταματόπουλος υποψήφιος με τον Γιάννη Σμυρνιώτη
Καλωσορίζουμε στην παράταξη Τρίπολη – Ενωμένοι Μπροστά τον Δημήτριο Ν. Σταματόπουλο.
Ο Δημήτρης είναι Ελεύθερος Επαγγελματίας – Γεωπόνος Τ.Ε. Ζωικής Παραγωγής.
Ελεύθερος επαγγελματίας ασχολούμενος ενεργά με την παραγωγή αγροτικών και πτηνοτροφικών προϊόντων στο Αρτεμίσιο Αρκαδίας όπου και διατηρεί την οικογενειακή πτηνοτροφική μονάδα και τις γεωργικές εκμεταλλεύσεις του.
Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος του Δήμου Τρίπολης (2014-2019) εκλεγμένος με την παράταξη του αείμνηστου Δημάρχου Δημήτρη Παυλή.
Γεννήθηκε και μένει μόνιμα στο Αρτεμίσιο.
«Αγαπητοί Συμπολίτες,
Με μεγάλη χαρά και πεποίθηση σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου με την Παράταξη «ΤΡΙΠΟΛΗ – ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ».
Μετά από 4 χρόνια αποχής αποφάσισα για τους 3 παρακάτω λόγους να είμαι και πάλι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος :
1. Για πρώτη φορά στα χρονικά του Δήμου Τρίπολης γίνεται μια τόσο μεγάλη και μαζική σύμπραξη – ένωση όλων των προηγούμενων Δημοτικών Παρατάξεων καθώς και φορέων και συλλογικών οργάνων χωρίς πολιτικά χρώματα για το καλό, την ανάπτυξη και την ευημερία του Δήμου μας.
2. Στο πρόσωπο του Γιάννη Σμυρνιώτη διακρίνω έναν άνθρωπο έμπειρο και δραστήριο με έργο αδιαμφισβήτητο κατά την διάρκεια της θητείας του ως Δημάρχου το 2011-2014 που κατάφερε να αλλάξει ουσιαστικά τον Δήμο μας με στοχευμένα έργα και παρεμβάσεις στο σύνολο του Δήμου και σε όλους τους τομείς.
3. Η σημερινή δημοτική αρχή ως παράταξη της μειοψηφίας έταζε «λαγούς και πετραχείλια», λύσεις στα χρόνια προβλήματα του Δήμου, ανάπτυξη, ευημερία, ισότιμη αντιμετώπιση όλων των συμπολιτών και δίκαιη κατανομή των κονδυλίων. Αντιθέτως όμως η πορεία της τα τελευταία 4 χρόνια έδειξε ότι το μόνο που την διέκρινε ήταν οι φωτογραφήσεις σε μικρά ψηφοθηρικά έργα, οι απευθείας αναθέσεις σε ημέτερους, σε υποψηφίους της ακόμα και σε μελλοντικούς υποψηφίους. Προχειρότητα τόσο σε ενταγμένα έργα όσο και στον σχεδιασμό νέων που θα φέρουν ανάπτυξη. Και το χειρότερο αλαζονεία και αχαριστία στο πρόσωπο του αειμνήστου Δημήτρη Παυλή και της παράταξης του με συνεχή προσπάθεια να μηδενίσει το παραχθέν έργο (ενταγμένα έργα, έτοιμες μελέτες, ταμειακά διαθέσιμα, νέα οχήματα και μηχανήματα στον στόλο του δήμου κ.λ.π.). Και ενώ ακόμα και σήμερα αδυνατεί να ολοκληρώσει τα τότε ενταγμένα έργα επιχειρεί μέσω φιλικών τους ΜΜΕ να τα παρουσιάσει ως αποκλειστικά δικά της ώστε να καλύψει την ανυπαρξία της κατά την διάρκεια της τετραετούς θητείας της.
Για όλους τους παραπάνω λόγους συστρατεύομαι στο πλευρό του Γιάννη Σμυρνιώτη και της νέας παράταξης «ΤΡΙΠΟΛΗ – ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ» για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί έναν ισχυρό, σύγχρονο και ανταγωνιστικό Δήμο.
Σας ευχαριστώ και ευελπιστώ στην στήριξη σας.
Με εκτίμηση,
Δημήτρης Σταματόπουλος »
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!
#γιαννης_σμυρνιωτης