Τρίπολη Ενωμένοι Μπροστά: «Επικυρώθηκε και επίσημα από το Πρωτοδικείο η συμμετοχή της διευρυμένης μας παράταξης στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023»
Τρίπολη Ενωμένοι Μπροστά: «Επικυρώθηκε και επίσημα από το Πρωτοδικείο η συμμετοχή της διευρυμένης μας παράταξης στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023»
Επικυρώθηκε και επίσημα από το Πρωτοδικείο η συμμετοχή της παράταξης «Τρίπολη Ενωμένοι Μπροστά» στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Αγαπητές συνδημότισσες, Αγαπητοί συνδημότες

Επικυρώθηκε και επίσημα από το Πρωτοδικείο Τρίπολης η συμμετοχή της διευρυμένης μας παράταξης «ΤΡΙΠΟΛΗ – ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ» στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Θέτουμε στην κρίση σας τις υποψηφιότητες 310 συμπολιτών μας που θα σας εκπροσωπήσουν στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, τους ανθρώπους που θα εκπροσωπήσουν τα συμβούλια στα χωριά του Δήμου Τρίπολης. 

Πιστεύω ακράδαντα ότι έχουμε συγκροτήσει το καλύτερο ψηφοδέλτιο που έχει φτιαχτεί ποτέ για τον Δήμο Τρίπολης, με ανθρώπους που προέρχονται από την κοινωνία, για την ίδια την κοινωνία.

Στον δρόμο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, εμείς θα συνεχίσουμε την πορεία μας με γλώσσα ειλικρίνειας και αλήθειας.

Πιστεύουμε στις θετικές δυνάμεις! Πιστεύουμε στη σύμπραξη όλων των δημοτών, στο καλό όλων, στο καλύτερο για τον Δήμο Τρίπολης!

Με σεβασμό σε κάθε δημότη, πιστεύουμε ότι μπορούμε και ζητάμε από κάθε μια και κάθε έναν να μας εμπιστευτεί!

Σε αυτή την πορεία, η παράταξή μας προχωρά Ενωμένη και Ισχυρή.

Οφείλουμε όμως να κάνουμε μια ειδική αναφορά στον έμπειρο και ικανότατο αυτοδιοικητικό Δημήτρη Τασιγιαννάκη, ο οποίος τελικά δεν θα συμμετάσχει σε αυτοδιοικητικές εκλογές για πρώτη φορά από το 2002! 

‘Ένα τυπικό θέμα, που είχε να κάνει με διαφορά στη χρονολογία γέννησης στα συστήματα ΑΑΔΕ και Μητρώου Πολιτών οδήγησε στη μη ανακήρυξή του ως υποψηφίου.

Παρόλα αυτά, ο Δημήτρης Τασιγγιανάκης μένει δίπλα στην παράταξη και τους συνυποψήφιούς του.

Με τις γνώσεις και την εμπειρία του θα δώσει τον αγώνα των εκλογών, έχοντας τον ρόλο του Συντονιστή της παράταξης κατά την προεκλογική περίοδο.

Προχωράμε μπροστά για να δυναμώσουμε την Τρίπολη και τα χωριά της!

Προχωράμε για να αλλάξουμε την Τρίπολη Μαζί! 

#ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #ΕΚΛΟΓΕΣ_2023_ΔΗΜΟΥ_ΤΡΙΠΟΛΗΣ #ΤΡΙΠΟΛΗ #γιαννης_σμυρνιωτης