Εργαστήρι κίνησης και δύο βραδιές σύγχρονου χορού στην Τρίπολη
Εργαστήρι κίνησης και δύο βραδιές σύγχρονου χορού στην Τρίπολη
Οι Δανάη & Διονύσιος, χορογράφοι και χορευτές από την Αθήνα, σε συνεργασία με την Κοιν.Σ.Επ. ΤΕΧΝΗΣ ΡΟΗ, έρχονται στην Τρίπολη για ένα εργαστήρι κίνησης και δύο βραδιές σύγχρονου χορού.

Από τις 10 έως τις 11 Ιουλίου (17:00-19:00 μ.μ.) θα πραγματοποιήσουν ένα διήμερο, δημιουργικό εργαστήρι ανοιχτό σε κάθε ηλικία, στον χώρο του Λυκείου Ελληνίδων Τρίπολης (28ης Οκτωβρίου 20), με στόχο να έρθουν οι συμμετέχοντες σε επαφή με τον σύγχρονο χορό με ενεργό και βιωματικό τρόπο. Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του, θα πειραματιστούν με βασικές ασκήσεις συντονισμού, καθώς παράλληλα θα εξερευνήσουν και στους τρόπους, με τους οποίους μπορούν να δημιουργήσουν σωματικές αναφορές στα πλαίσια μίας ομάδας.

Τη Δευτέρα 10 Ιουλίου και ώρα 20.00, θα παρουσιαστεί στη Σκακιέρα στα Κλωνατζίδικα η παράσταση “Ο Νάπι, το κορίτσι και η φούσκα”. Μια ιστορία μιας μαγευτικής φιλίας ανάμεσα σε ένα κορίτσι κι ένα μυστήριο αλλά οικείο πλάσμα -ένα έργο για όλες τις ηλικίες.

Την Τρίτη 11 Ιουλίου και ώρα 20.00, θα παρουσιαστεί στην Πλατεία Πετρινού (μπροστά από το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο) η παράσταση Farisa. Το Farisa εμπνέεται από την έννοια του προσκυνήματος, τα ζώα και τα φυσικά τοπία της Ισπανίας. Το έργο ακολουθεί την ανάγκη δύο χαρακτήρων, οι οποίοι παραμένουν συνεχώς σε εγγύτητα, για πραγματική σύνδεση και επαφή.

«Η κίνηση είναι ο ενωτικός δεσμός μεταξύ του μυαλού και του σώματος. Και οι αισθήσεις, η ουσία του».

Η συμμετοχή στο εργαστήρι και η είσοδος στις παραστάσεις είναι δωρεάν.

 Τρίπολη July 1011

 Τρίπολη

 

Τηλέφωνα Επικοινωνίας : 6976170450 και 6972444945

Σε συνεργασία με την Κοιν.Σ.Επ. ΤΕΧΝΗΣ ΡΟΗ.

 

Οι δράσεις υλοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος “Pilgrims”, το οποίο πραγματοποιείται με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Με την ευγενική υποστήριξη του Ιδρύματος Ιωάννου Φ. Κωστοπούλου.

#ΧΟΡΟΣ #ΜΟΥΣΙΚΗ #ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ