Συνεχίζεται η ανακοίνωση υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων από την «Πρωτοβουλία Αλλαγής»
Συνεχίζεται η ανακοίνωση υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων από την «Πρωτοβουλία Αλλαγής»
«Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «Πρωτοβουλία Αλλαγής» τον κ. Βασίλη Μίχο, προγραμματιστή – αναλυτή ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ο Βασίλης συμμετέχει και αυτή τη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές, επιθυμώντας να προσφέρει με κάθε τρόπο στους συνδημότες μας».

Bιογραφικό

Ο Βασίλης Μίχος γεννήθηκε στο Άστρος το 1956. Τελείωσε το Γυμνάσιο Άστρους και έπειτα σπούδασε Προγραμματιστής – Αναλυτής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας, ως σμηνίας Προγραμματιστής Η/Υ, δούλεψε από το Μάιο του 1979 έως τον Ιούνιο του 1990 σαν Αναλυτής/Προγραμματιστής στο μηχανογραφικό κέντρο της εταιρείας ΑΙΓΑΙΟ Α.Ε. στο Νέα Φάληρο.

Τον Ιούλιο του 1990 έως και τον Δεκέμβριο του 1991 εργάστηκε στην εταιρεία INFORMER A.E., όπου και έφτιαξαν το λογιστικό σύστημα για την εταιρεία UCAR S.A. το οποίο και εγκαταστάθηκε σε πέντε χώρες της Ευρώπης.

Από τον Δεκέμβριο του 1991 έως τέλος του 2000 εργάστηκε στην τράπεζα ΧΙΟΥ Α.Ε. στην αρχή ως Αναλυτής/προγραμματιστής Η/Υ και μετά από 2 χρόνια ως Προϊστάμενος των προγραμματιστών/Αναλυτών.

Από 1/1/2001 έως 31/12/2016 που συνταξιοδοτήθηκε, εργάστηκε στην τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ ως Διευθυντής Καταθετικών και επενδυτικών προϊόντων από τον Τομέα της Πληροφορικής Συστημάτων.

Ήταν από τα στελέχη της Τράπεζας που ασχολήθηκαν ενεργά στην ενοποίηση των 9 Τραπεζών στην Τράπεζα Πειραιώς από το 2013 έως και το 2014.

Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του δεν έπαψε ποτέ να ασχολείται με τα κοινά. Από το 2000 που βρέθηκε στην Τράπεζα Πειραιώς έως και την ημέρα που συνταξιοδοτήθηκε ήταν εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου των εργαζομένων της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιό.

#ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #Εκλογές #ΕΚΛΟΓΕΣ_ΔΗΜΟΥ_ΒΟΡΕΙΑΣ_ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ_2023