Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Φεστιβάλ Γευσιγνωσίας που έλαβε μέρος στο Πάρκο της Κάτω Βρύσης στο Λεβίδι Αρκαδίας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά ως δράση του αθλητικού συλλόγου Σ.
Σ.Α Ορχομενός Λεβιδίου σε συνεργασία με εθελοντές του χωριού.
14 συμμετοχές με βασικό “συστατικό” την αγάπη για την Ελληνική κουζίνα και ειδικότερα την Αρκαδική που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Το φεστιβάλ χαιρέτησαν ο πρόεδρος του Σ.Σ.Α. Ορχομενός κύριος Γιάννης Παπακώστας και ο Executive Chef Παναγιώτης Μπουρτζουκλής ο οποίος ήταν και ο κριτής του Διαγωνισμού.
Τελική βαθμολογία:
1η Eleni Koutsougera-Tsioli πιάτο: Φιλέτο Χοιρινό με μανιτάρια
2η Ντινα Κουτσουγερα πιάτο: Μοσχαράκι με μανιτάρια μορχέλες και σπαράγγια και
3η κ. Ζερλαντ πιάτο: Ψάρι με λαζάνια
#ΦΕΣΤΙΒΑΛ