Συνάντηση Διοίκησης Επιμελητηρίου Αρκαδίας με τη Γενική Διευθύντρια της ΠΈΦ
Συνάντηση Διοίκησης Επιμελητηρίου Αρκαδίας με τη Γενική Διευθύντρια της ΠΈΦ
Η επιτακτική ανάγκη για τον σχεδιασμό ενός πλαισίου συνεργασίας μεταξύ των φαρμακοβιομηχανιών, που θα εγκατασταθούν στην Αρκαδία μέσα στα επόμενα χρόνια, με τις επιχειρήσεις της Αρκαδίας αποτέλεσαν το αντικείμενο της συνάντησης, μετά από πρόσκληση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, που πραγματοποιήθηκε στα…

Στη συζήτηση, που πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, συμμετείχαν οι: Γενικός Γραμματέας κ.

 Βασίλης Αθανασιάδης, Οικονομικός Επόπτης κ. Γιάννης Σαμπράκος, Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης των Επιχειρήσεων κ. Ηλίας Καρύδης ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου κ. Ανδρέας Σύριος και ο κ. Χάρης Αυδής, Area Manager της Demo Φαρμακευτικής.

Στη διάρκεια της συνάντησης, παρουσιάστηκαν τα προφίλ των επιχειρήσεων της Αρκαδίας και αναλύθηκαν οι πιθανοί τρόποι συνεργασίας. Διερευνήθηκε επίσης η δυνατότητα δημιουργίας τμημάτων επιμόρφωσης για τους επαγγελματίες και τους εν δυνάμει εργαζομένους στις φαρμακοβιομηχανίες, προκειμένου να καταρτιστούν ώστε να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια. «Να δημιουργηθεί μια δεξαμενή δικών μας ανθρώπων, άρτια εκπαιδευμένων, σε όλες τις ειδικότητες»
αναφέρουν χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοίκησης.

Η κα. Κοσμοπούλου εξέφρασε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της για τις προτάσεις αυτές και τόνισε ότι θα δώσουν σημαντικές ευκαιρίες για συνεργασία μεταξύ των φαρμακευτικών επιχειρήσεων με τις Αρκαδικές επιχειρήσεις.

Η συζήτηση έκλεισε ανανεώνοντας το επόμενο ραντεβού με την παρουσία των Διοικήσεων των Συλλόγων – Σωματείων της Αρκαδίας προκειμένου να ενημερωθούν για τις ανάγκες στελέχωσης και συνεργασίας των Φαρμακοβιομηχανιών.