Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «Ασφαλτόστρωση δημοτικών δρόμων Αγ. Ανδρέα»
Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «Ασφαλτόστρωση δημοτικών δρόμων Αγ. Ανδρέα»
Υπεγράφη σήμερα, Τετάρτη 14 Ιουνίου, η σύμβαση του έργου «Ασφαλτόστρωση δημοτικών δρόμων Αγ. Ανδρέα», μεταξύ του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργου Καμπύλη και του κ.
Γιώργου Δήμα, ανάδοχο του έργου.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 56.800,00€ και χρηματοδοτείται από πιστώσεις ΚΑΠ. Η προθεσμία περαίωσης του έργου είναι διακόσιες δέκα (210) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την υπογραφή της σύμβασης.

Κατά την εκτέλεση του έργου θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης υφιστάμενων δημοτικών δρόμων στην Κοινότητα Αγίου Ανδρέα. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν σε εντός ορίων του οικισμού. Οι συγκεκριμένες θέσεις υποδείχθηκαν και προτάθηκαν από τον Πρόεδρο της Κοινότητας. Επισημαίνεται ότι οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα γίνουν στα υφιστάμενα πλάτη των δρόμων χωρίς να πραγματοποιηθούν εργασίες διαπλάτυνσης.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Η υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου είναι ιδιαίτερης βαρύτητας για τους κατοίκους της Κοινότητας Αγίου Ανδρέα. Με την ολοκλήρωσή του εξασφαλίζεται η καλύτερη και προπάντων η ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των διερχόμενων οδηγών. Τόσο η συγκεκριμένη σύμβαση όσο και οι υπόλοιπες αποτελούν μέρος του προγράμματος βελτίωσης του οδικού δικτύου. Ολοκληρώνοντας το έργο αποδίδουμε και στην Κοινότητα Αγίου Ανδρέα το ποσοστό των ΚΑΠ (πρώην ΣΑΤΑ) που της αναλογεί». 

2 9