Σωματείο Συνταξιούχων Αρκαδίας: Συμπαράσταση στο λαό της Παλαιστίνης
Σωματείο Συνταξιούχων Αρκαδίας: Συμπαράσταση στο λαό της Παλαιστίνης
Ανακοίνωση του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αρκαδίας:

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

               Γενοκτονία του Λαού της Παλαιστίνης, γίνεται αυτές τις ημέρες από τις σιδηρόφρακτες ταξιαρχίες του Ισραήλ  στη Γάζα και τη γύρω περιοχή.

Στις  100.000 χιλιάδες νεκρούς της Παλαιστίνης από το 1948, μέχρι σήμερα. Στα έξι εκατομμύρια ξεριζωμένους  και 5500 χιλιάδες  παλαιστίνιους που σαπίζουν  στις φυλακές του Ισραήλ προστεθήκαν τις τελευταίες ημέρες άλλες 9200 σκοτωμένοι και πάνω από 20000 χιλ. τραυματισμένοι  από τους όποιους οι περισσότεροι είναι παιδιά και άμαχος πληθυσμός. Αυτά τα εγκλήματα παρακολουθεί όλη σχεδόν η << πολιτισμένη Δύση>>. 3 Αμερικανικά αεροπλανοφόρα. Παραπάνω από 80 πολεμικά πλοία μεταξύ των οποίων και 3 Ελληνικά. Εκατοντάδες αεροπλάνα, ελικόπτερα, πύραυλοι, 1 πυρηνικό υποβρύχιο,  το μισό σχεδόν δολοφονικό οπλοστάσιο της δύσης . 800 Αμερικανικές και  Νατοϊκές  βάσεις απανταχού της γης και μέσα σε αυτές όλες που βρίσκονται στο ελληνικό έδαφος. Σύσσωμη η Ε.Ε. , το ΝΑΤΟ, ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, ΠΑΝΕΤΟΙΜΕΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΜΕΝΟΥΣ ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ , ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ.Ούτε ρουθούνι παλαιστίνιου  στην γη της επαγγελίας, όπως ο ίδιος επιδεικνύει με χάρτες στην ισραηλινή  Κνεσέτ.

                 Και φυσικά όλοι μαζί, ανακάλυψαν τους τρομοκράτες της ΧΑΜΑΣ , όπως είχαν ανακαλύψει και παλιότερα τους Ταλιμπάν, και τους Ουτσεκάδες . Στους πρώτους άφησαν την μισή Αμερικανική στρατιωτική μηχανή να συνεχίσει το θεάρεστο έργο της στο Αφγανιστάν και τους δεύτερους  από τρομοκρατική οργάνωση, τους ονόμασαν απελευθερωτικό  κίνημα. Γιατί εξυπηρέτησαν τα Νατοϊκά σχέδια στην περιοχή. Την τρομοκρατική ΧΑΜΑΣ, όπως είχε αποκαλύψει το 1992 στην Τυνησία ο μακαρίτης ο ΑΡΑΦΑΤ ότι είναι δημιούργημα της Μοσάντ  ενάντια στη  Φατάχ. Την τρομοκρατική ΧΑΜΑΣ που ο « κυριος» ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, μεταξύ του 2012-2018 έδωσε έγκριση στο ΚΑΤΑΡ να την χρηματοδοτήσει με 1,8 δις δολάρια. Ο ίδιος ο « κύριος» ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ στις 11/3/2019 είχε δηλώσει « όποιος είναι αντίθετος στην ίδρυση του Παλαιστινιακού κράτους , πρέπει να υποστηρίζει την μεταφορά χρημάτων από το ΚΑΤΑΡ στην ΧΑΜΑΣ. Με αυτό τον τρόπο θα ματαιώσουμε την ίδρυση ενός παλαιστινιακού κράτους . Στο ίδιο μήκος κύματος στις 5/3/2019 και ο συνεργάτης του G. Hacohen  «Η στρατηγική του ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ είναι να αποτρέψει την επιλογή δύο κρατών. οπότε μετατρέπει την ΧΑΜΑΣ στο πιο στενό του συνεργάτη. Ανοιχτά η ΧΑΜΑΣ είναι εχθρός συγκεκαλυμμένα είναι σύμμαχος»

                 Με πρόσχημα λοιπόν την τρομοκρατία και της προκατασκευασμένες ειδήσεις, που διοχετεύουν στα μεγάλα ΜΜΕ απανταχού της γης, και το δικαίωμα της αυτοάμυνας δολοφονούν καθημερινά ,  η ακρωτηριάζουν,  πάνω  από 400 παιδιά στην Γάζα, σύμφωνα με στοιχεία της UNISEF.

ΑΛΗΘΕΙΑ, οι νεογέννητοι, ΤΖΑΜΑΖ, ΑΜΠΑΣ, ΧΑΜΙΝΤ ΜΠΑΡΑΚ κλπ. Οι μικρόσωμες ΑΜΙΡΑ, ΤΖΑΜΙΛΑ, ΧΑΙΦΑ ,κλπ που κάνουν τα πρώτα τους μαθήματα στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά της Γάζας,  είναι οι τρομοκράτες της ΧΑΜΑΣ και αποφάσισαν οι σιδηρόφρακτοι του Ισραήλ  , με την συμπαράσταση όλης σχεδόν της<< πολιτισμένης δύσης>> να εξαφανίσουν από τον χάρτη της Παλαιστίνης φέροντας στις μνήμες των λαών, της θηριωδίες του Ηρώδη και των χιτλερικών στα στρατόπεδα συγκέντρωσης της Ναζιστικής Γερμανίας.

ΑΛΗΘΕΙΑ: Αυτοάμυνα είναι ο ανελέητος καθημερινός βομβαρδισμός άμαχων και η ισοπέδωση παραπάνω από 120.000 κατοικιών , νοσοκομείων, σχολείων, εκκλησιών, τζαμιών με το πρόσχημα  την τιμωρία , ενός ηγέτη της ΧΑΜΑΖ. Αυτοάμυνα είναι το ξερίζωμα διαχρονικά , παραπάνω από 1 εκατομμύρια δέντρων και ελαιόδεντρων , στερώντας τους ένα βασικό αγαθό μεσογειακής διατροφής αλλά και της περίφημης σαπωνοποιίας τους, αναγκάζοντας τον Αραφάτ σε ομιλία του στην Γ.Σ. του ΟΗΕ το 1974 να δηλώσει. « η τρομοκρατία τροφοδοτείτε από μίσος. Και αυτό το μίσος κατευθύνθηκε ακόμη και κατά της ελιάς στην χώρα μου , η οποία υπήρξε περήφανο σύμβολο και τους υπενθύμιζε τους κατοίκους της γης ,….. ότι η γη είναι Παλαιστίνη.

                  Αυτό το μίσος φαίνεται να συνοδεύει ακόμη και σήμερα την πολική ηγεσία του Ισραήλ που δηλώνει ξεδιάντροπα μέσω του υπουργού Άμυνας  Γιόαβ Γκάλαντ όπως μετέδωσε το TIMES ΟF ISRAEL  «Έχω διατάξει ολοκληρωτικό αποκλεισμό της λωρίδας της Γάζας. Δεν θα υπάρχει ρεύμα. Δεν θα υπάρχει φαγητό. Δεν θα υπάρχουν καύσιμα, όλα θα είναι κλειστά. ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ  ΖΩΑ  και πράττουμε ανάλογα».

                Αυτό το μίσος φαίνεται να συμμερίζεται όχι μόνο « η πολιτισμένη Δύση» αλλά και η ελληνική κυβέρνηση που όχι μόνο δεν ψήφισε στο ΟΗΕ ψήφισμα για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα  αλλά προχώρησε παραπέρα σε ύποπτες δηλώσεις ότι δέχεται να « φιλοξενήσει» 100.000 παλαιστίνιους πρόσφυγες στην χώρα μας δηλαδή να ξεριζωθεί ο παλαιστινιακός Λαός, από την χώρα του. Να φυγαδευτεί σε άλλες χώρες και έτσι να ολοκληρωθεί το όραμα του Νετανιάχου για εθνοκάθαρση του Λαού της Παλαιστίνης   ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ  ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΔΥΣΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΣ ΠΟΥ  ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ  

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Ξεσκέπαστε τους . Ξεσκεπάστε τις θεωρίες της συλλογικής ευθύνης με τις οποίες το κράτος του ΙΣΡΑΗΛ προσπαθεί να δικαιολογήσει την σφαγή του αμάχου πληθυσμού της ΓΑΖΑΣ, και δυτικής όχθης από τους εποίκους. Μόνο αρρωστημένα μυαλά σαν του Χίτλερ μπορούν να αναπτύσσουν τέτοιες θεωρίες. Η τρομοκρατική ΧΑΜΑΣ ή η κεκαλυμμένη ΧΑΜΑΣ, δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να αποτελέσει άλλοθι για την σφαγή 400 παιδιών την ημέρα , χωρίς νερό χωρίς τροφή , χωρίς φάρμακα. Να χειρουργούνται στα πατώματα χωρίς αναισθητικά αλλά με ξύδι όπως ανακοίνωσαν οι Γιατροί χωρίς Σύνορα, τις τελευταίες ημέρες. 

Η ΛΎΣΗ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΉ 

Δυο ανεξάρτητα κράτη, στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα της  Παλαιστίνης την ανατολική Ιερουσαλήμ. 

Ας την επιβάλλει λοιπόν στο ΙΣΡΑΗΛ. « Η ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΔΥΣΗ» για να σταματήσουν οι τρομοκρατικές ενέργειες, όχι μόνο στους δυο δοκιμαζόμενους Λαούς αλλά και στην γύρω περιοχή.

ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

Το Διοικητικό  Συμβούλιο