Στην Τρίπολη για να στηρίξει τον Δημήτρη Πτωχό ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (pics-vid)
Στην Τρίπολη για να στηρίξει τον Δημήτρη Πτωχό ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (pics-vid)
Στην Τρίπολη βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να στηρίξει την υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Τον Πρωθυπουργό και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Δημήτρη Πτωχό, υποδέχτηκαν με ένα θερμό χειροκρότημα φίλοι και υποστηριχτές τους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρχικά, δήλωσε χαρούμενος που βρέθηκε στην Τρίπολη, σημειώνοντας ότι πρέπει να εκλέξουμε τον Δημήτρη Πτωχό, ως τον επόμενο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

mitsotakis tripoli

Παράλληλα ανέφερε, ότι οι Περιφερειάρχες που θα εκλεγούν θα πρέπει να υποστηρίζουν το έργο και να έχουν το ίδιο όραμα με την Κυβέρνηση. Ενώ, μίλησε για τις προτεραιότητες που πρέπει να δώσει έμφαση ο νέος Περιφερειάρχης την επόμενη μέρα.

Από τη μεριά του ο κ. Πτωχός, δήλωσε σκεπτόμενος καθώς θυμήθηκε από που έχουμε ξεκινήσει και που έχουμε φτάσει. Επίσης, τόνισε ότι είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά, εφαρμόζοντας το πρόγραμμα μας, προκειμένου να πάμε την Πελοπόννησο ακόμη πιο μπροστά.

ptoxos tripoli

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, στάθηκε και στις επιθέσεις που έχει δεχθεί ανά καιρούς, λέγοντας πως «δεν ανταπέδωσα ποτέ και δεν πρόκειται να το κάνω, καθώς αυτή την πολιτική την σιχαινόμουν πάντοτε».

Τέλος, έκλεισε την ομιλία του με το  εξής δίλλημα, «θέλουμε να γυρίσουμε στο παλιό ή να προχωρήσουμε με νέες ιδέες;»

#ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #VIDEO