ΣΑΟΟ: Έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή ο Κλεάνθης Σχοινάς
ΣΑΟΟ: Έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή ο Κλεάνθης Σχοινάς
Έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή στις 28 Ιουνίου 2023, σε ηλικία 68 ετών, ο Κλεάνθης Σχοινάς, Συνταγματάρχης ε. α., ένα εκλεκτό μέλος του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών – Οικολόγων (ΣΑΑΟ).

Ο εκλιπών υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός στην ορειβατική οικογένεια του Συλλόγου και συμμετείχε ενεργά στις διάφορες δράσεις του.

Απόφοιτος της Σχολής Ευελπίδων, πτυχιούχος του Oικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου με θέμα της διατριβής του ‘’Oικονομική Kατασκοπεία και Aσφάλεια . Περίπτωση ΗΠΑ – Κίνας’’, διακρινόταν για την φιλομάθεια, ευρυμάθεια και κριτική σκέψη του.

Ως αξιωματικός υπηρέτησε ευδοκίμως σε διάφορες μονάδες της επικράτειας και διετέλεσε, μέχρι την εκδημία του, πρόεδρος του παραρτήματος Αρκαδίας της Eνώσεως Aποστράτων Aξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) με αξιόλογη δράση.

Στη μητέρα του Ελένη, στη σύζυγό του Μαρία, π. έφορο ορειβασίας του ΣAOO, στις κόρες τους Χριστίνα και Γεωργία, στον γαμπρό του Χρήστο και σε όλους τους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας.

Καλό ταξίδι αγαπητέ Κλεάνθη.

#σαοο_αρκαδιας #ΣΑΟΟ