Δωρεάν παρουσίαση Αρκαδικών Προϊόντων στο event «TBEX Europe 2023 –Peloponnese Food Stories»
Δωρεάν παρουσίαση Αρκαδικών Προϊόντων στο event «TBEX Europe 2023 –Peloponnese Food Stories»
Η αντίστροφη μέτρηση για το TBEX Europe 2023 Peloponnese έχει ξεκινήσει και η Πελοπόννησος ενωμένη ετοιμάζεται να υποδεχθεί στις 8 Μαΐου, τους 330 συμμετέχοντες για να προσφέρει μια εμπειρία πέρα από τα προφανή.

Το «TBEX Europe 2023», ένα από τα μεγαλύτερα events παγκοσμίως στον χώρο της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, με συμμετέχοντες online travel media, travel bloggers, δημιουργούς περιεχομένου Social Media, ταξιδιωτικές εταιρείες και στελέχη οργανισμών διαχείρισης και προώθησης προορισμών θα φιλοξενηθεί από τις 8 έως τις 11 Μαΐου 2023 στην Καλαμάτα.

Η εκδήλωση έναρξης, το Peloponnese Food Stories θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαΐου, στην πλατεία Όθωνος της Καλαμάτας και ο Δήμος έχει αναλάβει πολύ σημαντικό ρόλο εξασφαλίζοντας την επιτυχή υλοποίηση της διοργάνωσης. Παράλληλα, τα Επιμελητήρια, με την χορηγία τους δίνουν τη δυνατότητα συμμετοχής όλων των παραγωγών της περιοχής, προκειμένου να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στο κοινό.

Το αποχαιρετιστήριο πάρτι που έχει προγραμματιστεί για τις 11 Μαΐου στο Καστράκι θα δώσει μια μοναδική ευκαιρία στους συμμετέχοντες για μοναδικές λήψεις της Καλαμάτας που θα ταξιδέψουν την εικόνα της πόλης σε ολόκληρο τον κόσμο!  

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο προβολής και των τοπικών επιχειρήσεων της Καλαμάτας, διοργανώνεται και το TBEX Restaurant Week με ειδικά μενού και τιμές για τους συμμετέχοντες στο συνέδριο. Τέλος για την ανάδειξη και της πολιτιστικής ταυτότητας της πόλης και με τη χορηγία του Ιδρύματος Καρέλια, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τη Συλλογή Ελληνικών Ενδυμασιών Βικτώρια Γ. Καρέλια, μια από τις πληρέστερες συλλογές ελληνικών τοπικών ενδυμασιών σε πανελλήνιο επίπεδο.

Τι περιλαμβάνει η δωρεάν συμμέτοχή σας

  • Προσφορά των προϊόντων σας για την υλοποίηση συνταγών και παραγωγής των προσφερόμενων εδεσμάτων 
  • Δειγματισμός προϊόντων σας  

Επιπλέον

  • Το προϊόν σας θα ενταχθεί ως βασικό συστατικό σε μια από τις συνταγές που θα παρουσιαστούν με στόχο να υπάρχει μεγαλύτερη συνάφεια και θα αναγράφεται στα σημεία παρασκευής και τις συνταγές που θα διατεθούν στους συμμετέχοντες (τα αρχεία θα είναι διαθέσιμα σε ηλεκτρονική μορφή και επομένως θα υπάρχει και ηλεκτρονική παραπομπή σε ενδεχόμενη ιστοσελίδα).
  • Προβολή στο σημείο μέσω τοποθέτησης υλικού (branding) στο τραπέζι διάθεσης των προϊόντων σας. 
  •  Προβολή στο σημείο μέσω αυτοστήρικτου προωθητικού υλικού (branding) δίπλα στο σημείο διάθεσης των προϊόντων σας.

Επικοινωνία – Προϋποθέσεις και Δηλώσεις συμμετοχής 

Προϋπόθεση συμμετοχής είναι η επιχείρηση να είναι μέλος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Για να στείλετε την αίτηση συμμετοχής επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr  (Σημαντικές ανακοινώσεις)

Όλες οι λεπτομέρειες του event στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

Περισσότερες πληροφορίες: Γιατράκου Κατερίνα , Τηλ: 2721093333, 2721361422

#επιχειρησεις #εκδηλωση