Παρουσίαση του κόμματος «Ευ» και του υποψήφιου βουλευτή Αρκαδίας (vid)
Παρουσίαση του κόμματος «Ευ» και του υποψήφιου βουλευτή Αρκαδίας (vid)
ΤΟ Πολ Ευμορφίδης θέλοντας να δώσει έναν διαφορετικό τόνο στις εκλογές, παρουσιάσε έναν νέο πολιτικό φορέα με το όνομα «Ευ Κίνηση».ο Ευ είναι Κίνηση Ενεργών Πολιτών, που για χρόνια δραστηριοποιούνται στο περιβαλλοντικό και στα άλλα κοινωνικά κινήματα, στις γειτονιές, στην…

Ο Πολ Ευμορφίδης θέλοντας να δώσει έναν διαφορετικό τόνο στις εκλογές, παρουσιάασε έναν νέο πολιτικό φορέα με το όνομα «Ευ Κίνηση».

Να αναφέρουμε ότι η παράταξη κατεβαίνει για πρώτη φορά στις εκλογές, αφού την 25η Μαΐου δεν είχε καταφέρει να προετοιμαστεί κατάλληλα και να λάβει την έγκριση του Αρείου Πάγου.

Σε αυτές τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023 η παράταξη είναι έτοιμη, έχει συμπληρωθεί ο αριθμός των υποψήφιων και ήδη ανακηρύχτηκαν για την εκλογική περιφέρεια Αρκαδίας οι υποψήφιοι οι οποίοι είναι:

1. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ του Κωνσταντίνου

2. ΜΑΔΟΥΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Αθανασίου

3. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Αρχοντή

4. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΝΕΛΛΑ (ΝΕΛΛΗ) του Δημητρίου

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου έγινε η παρουσίαση των θέσεων της παράταξης από τον πρόεδρο κ. Λεωνίδα Καραΐσκο και τον υποψήφιο βουλευτή Αρκαδίας κ. Προκόπη Γεωργακόπουλο. Να αναφέρουμε ότι ήταν προγραμματισμένη και η παρουσία του ιδρυτή του κόμματος Πολ Ευμορφίδη, αλλά όπως μας ανέφεραν δεν κατάφερε να έρθει στην Τρίπολη.

Σε δηλώσεις του ο κ. Γεωργακόπουλος μίλησε για την απόφασή του να εμπλακεί με στα πολιτικά τονίζοντας ότι είπε το «ναι» επειδή οι ιδέες του κινήματος τον καλύπτουν σε πολύ μεγάλο ποσοστό.

Θέλω να βάλω κι εγώ το δικό μου λιθαράκι, σε αυτά που πρεσβεύει το κόμμα το ”Ευ” όπως η καλοσύνη.

#ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #ΕΚΛΟΓΕΣ_2023_ΔΗΜΟΥ_ΤΡΙΠΟΛΗΣ