Ν.Τσιαμούλος: “Η Δημοτική Αρχή απέρχεται αφήνοντας αρνητικό πρόσημο για τον τόπο”
Ν.Τσιαμούλος: “Η Δημοτική Αρχή απέρχεται αφήνοντας αρνητικό πρόσημο για τον τόπο”
Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα” κ.Νίκος Τσιαμούλος για τα θέματα που συζητήθηκαν στην χτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης.

Aρχικά μιλώντας για το θέμα που έθεσε ο κ.Γούργαρης ανέφερε: “Πρέπει να καταλάβουν όλοι οτι υπάρχει η ελληνική δικαιοσύνη στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και είναι ανεξάρτητη. Όταν έχουμε μια δικαστική απόφαση για την μονάδα στο Αθήναιο, δεν υπάρχει λόγος να συζητήσουμε. Υπάρχουν και όρια”.

Στην συνέχεια τόνισε: “Ο κ.Τζιούμης έχει ξεχάσει την λέξη απάντηση. Άλλα τον ρωτάς και άλλα απαντάει. Ετσι δεν διοικείται σωστά ένας δήμος. Δεν είναι στόχος η καρέκλα. Γι αυτό τον τόπο αυτή η Δημοτική Αρχή αφήνει αρνητικό πρόσημο”, ενώ πρόσθεσε πως η Δημοτική Αρχή κάνει πράγματα “εν κρυπτώ”.

Παράλληλα μίλησε για το έργο της πλατείας Αγίου Βασιλείου, ενώ έκανε λόγο μιλώντας για άλλα θέματα και για “εξυπηρέτηση συμφερόντων” από τη νυν Δημοτική Αρχή.

“Είμαι 13 χρόνια στην αντιπολίτευση, μιλάω πάντα με επιχειρήματα και η Δημοτική Αρχή κοιτάει να ειρωνευτεί. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό”, ανέφερε στην συνέχεια, ενώ συμπλήρωσε: “Έργα υποδομής επι της ουσίας δεν έχουν γίνει. Μεγάλο έργο δεν έχει γίνει”.

Ακόμα ο κ.Τσιαμούλος τόνισε: “Αν ο Δήμαρχος ήταν σωστός θα ήμουν δίπλα του, ο κ.Τζιούμης όμως είναι ένας Δήμαρχος μιας μικρής παρέας που υφάρπαξε την ψήφο των πολιτών το 2019 και δεν το ξεχνούν οι πολίτες αυτό”.

#ΝΙΚΟΣ_ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ