Ευχαριστήρια επιστολή του Γιάννη Τρουπή
Ευχαριστήρια επιστολή του Γιάννη Τρουπή
Με μήνυμα του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής, ευχαριστεί όλους όσοι τον στήριξαν στις Αυτοδικοικητικές εκλογές και τον εξέλεξαν πρώτο σε σταυρούς δημοτικό σύμβουλο.

Παράλληλα συγχαίρει τον κ. Κώστα Τζιούμη για τη νίκη του στις εκλογές τόνίζοντας, ότι η επόμενη μέρα θα μας βρει όλους συνεργαζόμενους σε μια κοινή προσπάθεια για την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Τρίπολης.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

Αγαπητοί συμπολίτες,

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όσες και όσους με τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους. Η ευθύνη που μου αναθέτετε είναι μεγάλη και δεσμεύομαι να την υπηρετήσω στο ακέραιο και στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το Γιάννη Σμυρνιώτη και όλους τους συνυποψηφίους για τον κοινό μας αγώνα και να διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε να προωθούμε το πολιτικό μας πρόγραμμα στη λογική της σύνθεσης και συνένωσης δυνάμεων, με σεβασμό βέβαια στη λαϊκή βούληση όπως αυτή εκφράστηκε στις εκλογές.

Συγχαρητήρια στον κ. Κώστα Τζιούμη για την επανεκλογή του και σε όλους τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων. 

Νιώθω ευγνώμων γιατί σε όλη αυτή τη διαδικασία εισέπραξα την αγάπη και το σεβασμό πολλών συμπολιτών μου, οι οποίοι με στήριξαν άμεσα, έμμεσα και έμπρακτα. Τους ευχαριστώ θερμά.

Θέλω τέλος να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους συνεργάτες μου για την αμέριστη στήριξή τους.

Γιάννης Τρουπής