Επιτυχημένη η ημερίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας στην Τρίπολη (pics)
Επιτυχημένη η ημερίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας στην Τρίπολη (pics)
Ενημερωτική Ημερίδα με τίτλο «Ημέρα Σταδιοδρομίας προοπτικές και ευκαιρίες για το μέλλον», πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, στο Αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης.

Η ημερίδα, που ξεκίνησε από το πρωί με τους μαθητές Λυκείου, είχε σκοπό την ενημέρωση για τις νέες θέσεις εργασίες που θα προκύψουν από την δημιουργία δύο μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών, που θα δημιουργηθούν στη ΒΙΠΕ Τρίπολης.

Το απόγευμα, η εκδήλωση συνεχίστηκε στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου όπου γονείς αλλά και μαθητές ενημερώθηκαν για τις προοπτικές των δύο φαρμακοβιομηχανιών.

ekdilosi demo

Αφού προβλήθηκαν, ολιγόλεπτα βίντεο έκαναν σύντομους χαιρετισμούς ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας κ. Θεόδωρος Τρύφων,, ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Κώστας Βλάσης, ο Βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Αθανάσιος Κατσής, ο Δευθυντής του ΙΕΚ Τρίπολης κ. Ιωάννης Κατσίρης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής, ο Πρόεδρος της ΒΙΠΕ κ. Τότσης, η Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αρκαδίας κ. Φράγκου.

Όλοι τους, μίλησαν για την τεράστια συμβολή των Φαρμακοβιομηχανιών στην πόλη, που θα συμβάλλει στην επισκεψιμότητα και στην ανάδειξη της πόλης, καθώς και στα εφόδια που θα λάβουν όλοι όσοι εργαστούν εκεί.

imerida demo

Παράλληλα, ο Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Νίκος Τριάντος, ανέλυσε το θέμα «η επιλογή επαγγέλματος», δίνοντας πολύτιμες συμβουλές στους νέους, οι οποίοι ξεκινούν τώρα την είσοδό τους στην αγορά εργασίας.

Τέλος, ο Διεθύνων Σύμβουλος της εταιρείας DEMO κ. Δημήτρης Δέμος, μίλησε για τα οφέλη της εταιρείας στην παραγωγή φαρμάκων καθώς και για το όραμά του, για την ανάπτυξη της φαρμακοβιομηχανίας στην Τρίπολη.

#VIDEO