Απονομές από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης by Volterra Tripolis Shop
Απονομές από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης by Volterra Tripolis Shop
Ένα ακόμα εσωτερικό τουρνουά ενηλίκων έφτασε στο τέλος του από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Η συγκεκριμένη διοργάνωση κράτησε παραπάνω από 1, 5 μήνα με αγώνες σε τέσσερις κατηγορίες ενηλίκων, τόσο αρχαρίων , όσο και προχωρημένων.

Το τουρνουά ολοκληρώθηκε με ένα party, που διοργανώθηκε στο Dolce Cafe στην Τρίπολη. Εκεί έγιναν οι απονομές των επάθλων, όπου αθλοθέτησε ο μεγάλος χορηγός του ομίλου μας, το Volterra Tripolis Shop και ιδιαίτερα ο κ. Σουλελές Κωνσταντίνος.

Στις απονομές παραβρέθηκε από την μεριά της Δημοτικής Αρχής ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης, και από πλευράς της διοίκησης της ΑΕΚ Τρίπολης, ο Πρόεδρος κ. Βαλασόπουλος, ο Αντιπρόεδρος κ. Καγιάννης, ο Γ. Γραμματέας κ. Αλμπάνης, τα μέλος της διοίκησης κ. Ζούζουλας, κα. Μητσιοπούλου και το επίτιμο μέλος της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Αναστόπουλος. Την φωτογραφική κάλυψη των αγώνων είχε το Royal Weddings, το οποίο ευχαριστούμε θερμά για πολύ δυνατή προσφορά του όλο αυτό το χρονικό διάστημα των εκδηλώσεων μας. Σε αυτό το σημείο η διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά το Dolce Cafe και ιδιαίτερα τον κ. Γκλινο Τάκη για την παραχώρηση του χώρου του, ώστε να γίνουν οι απονομές και το υπέροχο party της ATL1_2023.

Το κατάστημα της Volterra στην Τρίπολη, ως ο μεγάλος χορηγός όχι μόνο του τουρνουά αλλά και των φετινών Εσωτερικών league του ομίλου μας, κατά την διάρκεια των απονομών εκ μέρους του κ. Σουλελέ έκανε και μια έκπληξη σε όλους τους πρώτους νικητές και νικήτριες του τουρνουά. Όπως ανακοινώθηκε όλοι οι πρώτοι νικητές/τριες του τουρνουά μαζί με το έπαθλο τους κέρδισαν και μια δωροεπιταγή ένδυσης από το κατάστημα Ζουζουλας στην Τρίπολη.

Στο κομμάτι των αποτελεσμάτων την 1η θέση στο ταμπλό των Γυναικών pro κέρδισε η Σήλια Λαμπροπούλου με 2η την Χαρίκλεια Κoράκη και στις 3ες θέσεις την Παπαγιαννοπούλου Αγγελίνα και την Ειρήνη Μονογιου. Στους άνδρες pro την 1η θέση κέρδισε ο Παναγιώτης Δημητρόπουλος, με 2ον τον Κώστα Αρβανίτη και 3ους τους Κωνσταντίνο Δελή και Νικολόπουλο Χρήστο. Στην κατηγορία των Γυναικών rookies την 1η θέση κέρδισε η Δέσποινα Γιαννοπούλου με 2η την Δήμητρα Καγιαννά και στις 3ες θέσεις την Εύη Χριστάκου και Ρούλα Νικολάου. Τέλος στην κατηγορία των ανδρών rookies την 1η θέση κέρδισε ο Νίκος Νικολάου με 2ον τον Κώστα Κουτσουμπό και στις 3ες θέσεις τον Βαγγέλη Έξαρχο και τον Ηλία Πριόβολο.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ., και ο Διευθυντής του ομίλου τένις κ. Παπαδόπουλος θα ήθελαν να συγχαρούν όλους όσους συμμετείχαν στην πρώτη league του ομίλου μας για το 2023 και να ευχηθούν σε όσους αγωνίζονται στην 2η καλοκαιρινή μας league, η οποία ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη, καλή επιτυχία και καλούς αγώνες.

363346666 735374658598865 4719289871023538773 n

363335226 735374585265539 1165429910423803794 n

#ΑΕΚ_ΤΡΙΠΟΛΗΣ_ΤΕΝΝΙΣ #ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ