Δωρεάν Ψηφιακές Δράσεις σε όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας με ένα μόνο κλικ
Δωρεάν Ψηφιακές Δράσεις σε όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας με ένα μόνο κλικ
Νέες ψηφιακές δράσεις, για τη μείωση της γραφειοκρατίας, την ανάπτυξη της εξωστρέφειας, και της ανταγωνιστικότητάς των μελών του παρουσίασε το Επιμελητήριο Αρκαδίας, την Τετάρτη 14 Ιουνίου, στη διαδικτυακή εκδήλωση που διοργάνωσε σε συνεργασία με την εταιρεία SGA ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΕ,…

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ.

Γιάννης Τρουπής αφού ευχαρίστησε θερμά τους συνεργάτες της SGA ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, και τους συνεργάτες του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την εφαρμογή της υλοποίησης του έργου, ανέφερε ότι το Επιμελητήριο Αρκαδίας αξιοποιεί στο έπακρο την ψηφιακή τεχνολογία προσφέροντας ολοκληρωμένες ψηφιακές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε όλους του επιχειρηματίες – μέλη του.

Οι συνεργάτες της SGA, κ. Μαριόλας και κα. Σαρτίνη παρουσίασαν αναλυτικά τις παροχές της αναβαθμισμένης ιστοσελίδας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr όπου τα μέλη θα έχουν άμεση και έγκυρη ενημέρωση, με υπηρεσίες one stop shop, για την υποδοχή και εξυπηρέτηση των αιτημάτων τους.

Πιο συγκεκριμένα, θα παρέχεται πλήρη ηλεκτρονική εξυπηρέτηση για τις συναλλαγές, παρατηρητήριο επιχειρηματικότητας, ηλεκτρονική ενημέρωση για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν για τη διοικητική εξυπηρέτησή τους, τη δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής και διαχείρισης των αιτημάτων των επιχειρήσεων με ταυτόχρονη ηλεκτρονική παρακολούθηση της εξέλιξης κάθε αιτήματος από τον ενδιαφερόμενο και διαδικτυακές εφαρμογές για τη διαχείριση Σεμιναρίων και Εκδηλώσεων.

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr (Σημαντικά, Δελτία Τύπου) και στην σελίδα του Επιμελητηρίου στο Youtube (όνομα: Επιμελητήριο Αρκαδίας, κατηγορία: ζωντανά) μπορείτε να δείτε τη μαγνητοσκοπημένη διαδικτυακή εκδήλωση.

#ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ_ΑΡΚΑΔΙΑΣ