Ο Γιάννης Νικολάου είναι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος για την Π.Ε. Αρκαδίας με το Συνδυασμό ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΖΩΗΣ του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Κουτσούλη.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Πάντα πίστευα ότι η αυτοδιοίκηση είναι ο μοναδικός γνήσιος και αντιπροσωπευτικός τρόπος για να προσφέρεις στον τόπο σου. Για μένα η ενασχόληση με τα κοινά συνδέεται άρρηκτα με την ανιδιοτελή προσφορά, τη δημιουργία και την αποτελεσματικότητα. Συμφωνώ απόλυτα ότι η πολιτική με την ευρεία έννοιά της είναι η τέχνη του εφικτού. Από την άλλη πλευρά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να παλεύεις για το αύριο το δικό σου, των παιδιών σου και των συνανθρώπων σου.

 

Έχοντας αυτές τις σκέψεις στο μυαλό μου – και αφού είχα τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειάς μου – πήρα την απόφαση να είμαι και εγώ ένας από αυτούς που θα διεκδικήσουν την ψήφο σου στις Περιφερειακές Εκλογές του Οκτωβρίου.

Δεν κατεβαίνω σε αυτές τις εκλογές ούτε για θέσεις, ούτε για αξιώματα. Δεν θέλω να υπογραμμίσω την υποψηφιότητά μου ως κάτι ξεχωριστό ή σπουδαίο. Θέλω να με δείτε ως έναν ενεργό πολίτη που θέλει να αναλάβει ευθύνες και όχι να κάτσει σε καρέκλες.

Άλλωστε η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του διακεκριμένου γιατρού Δημήτρη Κουτσούλη ήταν τόσο αυθόρμητη που δεν επέτρεπε σκέψεις για το πολιτικό μου μέλλον! Ήταν μια συνειδητή επιλογή που θα υποστηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις γιατί απλά πιστεύω ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Γιατί με τον Κουτσούλη; … θα μου πείτε.

Και εγώ θα απαντήσω ευθέως: για την ορθότητα του λόγου του, για την καθαρότητα της σκέψης του αλλά και για το γεγονός ότι δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός. Γιατί ο Δημήτρης Κουτσούλης μπήκε μπροστά σε μία προσπάθεια επανεκκίνησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου χωρίς να σκεφτεί ατομικά και μικρόψυχα. Χωρίς να ζητήσει ανταλλάγματα και κυρίως χωρίς να κάνει εκπτώσεις στις αρχές και τα “πιστεύω” του.

Γι αυτό είμαι δίπλα του και θα δώσω έναν καθαρό, δυνατό και πάνω απ΄ όλα έντιμο προεκλογικό αγώνα. Γιατί πιστεύω ότι η Αρκαδία και η Πελοπόννησος αξίζουν περισσότερα.

Γιατί η Πελοπόννησος πρέπει επιτέλους να γίνει …ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΖΩΗΣ!.

Γιάννης Νικολάου

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Αρκαδίας

με το Συνδυασμό ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΖΩΗΣ

του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Κουτσούλη