Το 2ο Γυμνάσιο Τρίπολης συμμετέχει στον Πανελλήνιο εκπαιδευτικό διαγωνισμό ανακύκλωσης σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και αθλητικών ακαδημιών της Εταιρείας ανταποδοτικής ανακύκλωσης, που θα διεξαχθεί στις 26 Μαρτίου 2019, στο πάρκο ανακύκλωσης στους Αγίους Αναργύρους στην Αθήνα.

Ο Δήμος Τρίπολης στηρίζει την προσπάθεια και συμμετοχή του 2ου Γυμνασίου Τρίπολεως και αύριο στις 12.00 θα γίνει η παραλαβή των ανακυκλώσιμων υλικών που έχουν συγκεντρώσει οι μαθητές από όχημα του Δήμου Τρίπολης για τη μεταφορά τους στο χώρο του πάρκου ανακύκλωσης. Επίσης θα δωθούν αναμνηστικά δώρα – τσαντες ανακύκλωσης ως επιβράβευση των μαθητών για την προσπάθειά τους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι νικητές του διαγωνισμού, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσου έναν μοναδικό αγώνα NBA με τον Γιάννη Αντετοκούμπο στο Milwaukee των Ηνωμένων Πολιτειών, προσφορά της Ανταποδοτικής Εταιρείας Ανακύκλωσης.

Σας περιμένουμε αύριο 21/3 στις 12.00 στο 2ο Γυμνάσιο Τρίπολης για την συγκεκριμένη δράση. Περισσότερες πληροφορίες : 6985 057907 – Ηλίας Τότσης, εντεταλμένος σύμβουλος ανακύκλωσης.