Κατεβαίνουνε στον εκλογικό στίβο, ζητάμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, οι οποίοι γνωρίζουν άριστα και την θλιβερή κατάσταση του Δήμου μας-της Τρίπολης και των χωριών-και το ποιοι ευθύνονται γι’αυτήν… θέτουμε υποψηφιότητα με τον συνδυασμό “Τρίπολη αύριο “με ηγέτη τον Κώστα Τζιούμη ο οποίος Δεν έχει προσωπικά συμφέροντα, Δεν έχει σκοπούς ιδιοτελείς και σκοτεινούς, Δεν “χρωστάει”σε κανέναν, “χρωστάει” στον τόπο μας και στα παιδιά μας που δικαιούνται ένα καλύτερο μέλλον, ένα καλύτερο περιβάλλον… Γνωρίζουμε και γνωρίζετε καλά τους τελευταίους ηγέτες του Δήμου, που… τολμούν και πάλι να ζητήσουν την ψήφο σας, την ανικανότητα ,την οπισθοδρόμηση, την ουσιαστική διάλυση Δομών (ΚΕΔΗΤ- Βοήθεια στο σπίτι-Κοινωνικό Παντοπωλείο κ.λ.π.) , την αδιαφάνεια και τις οικονομικές σπατάλες ή ατασθαλίες, τις υποσχέσεις και τα κούφια λόγια, την “οικογενειακή” διαχείριση δημοτικών υποθέσεων… καιρός και ανάγκη να απαλλαγούμε από όλα αυτά, από τα δοκιμασμένα και αποτυχημένα… Ώρα για αλλαγή σελίδας,  για ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ, για την “Τρίπολη αύριο”… Με επικεφαλής τον Κώστα Τζιούμη, συμπολίτη έντιμο και σοβαρό, επιστήμονα αυτοδημιούργητο και ακέραιο, αυτοδιοικητικό έμπειρο και ικανό, ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ και ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας και των προσδοκιών σας, ότι πρώτη προτεραιότητα είναι  η καλύτερη καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Εμείς μπορούμε!

 

Είμαι ο Γεώργιος Σπηλιόπουλος του Κωνσταντίνου και της Γκόλφως. Γεννήθηκα στην Τρίπολη Αρκαδίας το 1978 και κατάγομαι από το Λευκοχώρι Γορτυνίας.

Αποφοίτησα από το 1ο Λύκειο Τρίπολης το 1996 και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο «Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας» στην Αθήνα το 1998.

Μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής μου θητείας και κατά το διάστημα 2000- 2003 εργάστηκα ως δημοσιογράφος σε εφημερίδες της Αθήνας, στο Δίκτυο Πελοποννήσου της Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΡΑ Τρίπολης) και στην τοπική εφημερίδα «Αρκαδικές Ειδήσεις».

Διετέλεσα Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου το 2003.

Από το 2003 εργάζομαι στον Τραπεζικό Τομέα και συγκεκριμένα στην Τράπεζα Πειραιώς  μετά τη συγχώνευσή της με την Τράπεζα Κύπρου το 2013. Από τον Ιανουάριο του 2017 εργάστηκα ως Υπεύθυνος Καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς στη Δημητσάνα Γορτυνίας και στη Νεμέα Κορινθίας.

Τον Μάρτιο του 2019 ανέλαβα Υπεύθυνος Καταστήματος στο υποκατάστημα της Τράπεζας, που βρίσκεται επί της οδού Ναυπλίου και Αλεξάνδρου Σούτσου στην Τρίπολη.

Είμαι αριστίνδην μέλος του Δ.Σ του Αθλητικού Συλλόγου «ΑΕΚ Τρίπολης» και υπεύθυνος κοινωνικών δράσεων του Ομίλου.

Είμαι παντρεμένος με την αρχαιολόγο Σόνια Σαραντοπούλου και έχουμε αποκτήσει μια κόρη, τη Σίλια.

 

Είμαι ο Δημήτρης Μπιτσιαράς του Λάμπρου και της Καλλιρρόης , εργαστηριούχος Οδοντοτεχνίτης στη Τρίπολη .

Γεννήθηκα στη Τρίπολη το 1973 και ολοκλήρωσα τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευσή μου στο τρίτο γενικό λύκειο Τρίπολης το 1991 .

Το 1993 απέκτησα το δίπλωμά μου ως οδοντικός τεχνολόγος . Μετά το πέρας των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων ξεκίνησα να εργάζομαι ως ασκούμενος Οδοντοτεχνίτης . Το 2002 έγινα κάτοχος  της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος και από το 2004 είμαι ιδιοκτήτης οδοντοτεχνικού εργαστηρίου με έδρα τη Τρίπολη .

Μετέχω ενεργά στους επαγγελματικούς συλλόγους αλλά και στη Πανελλήνια ομοσπονδία ως αντιπρόεδρος του συλλόγου εργαστηριούχων οδοντοτεχνιτών Αρκαδίας – Λακωνίας – Μεσσηνίας .

Από το έτος 2002 είμαι παντρεμένος με τη Γεωργία Καντζάβελου και μαζί έχουμε αποκτήσει δύο αγόρια δεκατεσσάρων και δώδεκα χρόνων αντίστοιχα .

 

Είμαι ο Αλέξανδρος Κανελλόπουλος του Παρασκευά και της Ελένης, έχω γεννηθεί στην Πιάνα Αρκαδίας του Δήμου Τρίπολης και κατοικώ στην Τρίπολη.

Είμαι Πολιτικός Μηχανικός ελεύθερος επαγγελματίας.

Είμαι παντρεμένος με τη Σπυροπούλου Αναστασία Ιατρό Πνευμονολόγο – Εντατικολόγο που εργάζεται στη ΜΕΘ του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης και έχω δύο παιδιά.

Έχω ασχοληθεί αρκετές φορές με τα κοινά  στον πρώτο και στο δεύτερο βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 

Είμαι ο Δημήτρης Μακαρούνης και γεννήθηκα στην Τρίπολη το 1966.

Μετά τις γυμνασιακές μου σπουδές, φοίτησα στο τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διακρίθηκα στον κλασικό αθλητισμό με τον Γυμναστικό Σύλλογο Αρκαδίας και την Εθνική ομάδα στίβου.

Υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία ως έφεδρος αξιωματικός και ήμουν διευθυντής ΣΤΓ στην IV Μεραρχία.

Έχω εργαστεί ως καθηγητής φυσικής αγωγής σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Ήμουν υπεύθυνος για τον πανεπιστημιακό αθλητισμό στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (2004-2010).

Σήμερα είμαι καθηγητής Φ.Αγωγής στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης.

Είμαι  εκλεγμένος γραμματέας στο Νομαρχιακό τμήμα ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας.

Είμαι παντρεμένος με την Χριστίνα Μπουντρούκα και έχω δύο παιδιά τον Νικόλα και τον Θεοφάνη.

 

Είμαι ο Ηλίας Σπηλιωτόπουλος και γεννήθηκα στην Τρίπολη το 1985. Έλκω την καταγωγή μου από τα χωριά Αγρίδι Γορτυνίας και Λουκά πρώην Δήμου Μαντινείας.

Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Κοινωνικών και Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Μετείχα ενεργά στους αγώνες του φοιτητικού κινήματος.

Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία στο Μηχανικό Στρατού Ξηράς.

Η ολοκλήρωση των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων και η είσοδος στον επαγγελματικό στίβο συνοδεύτηκε με την έναρξη της οικονομικής κρίσης το 2010. Επέλεξα συνειδητά το ρίσκο της παραμονής στον τόπο μου από την επιλογή της εσωτερικής ή εξωτερικής μετανάστευσης και στράφηκα στην αγροτική παραγωγή. Πιστεύω ακράδαντα στην κοινή ωφέλεια της απευθείας διάθεσης των αγροτικών προϊόντων από τους παραγωγούς στους καταναλωτές γι αυτό και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στις λαϊκές αγορές της Τρίπολης.  Είμαι οπαδός της συμμετοχικότητας, του διαλόγου και της συνδιαμόρφωσης απόψεων και δράσεων. Αφιερώνω πολύ από τον ελεύθερο χρόνο μου στο διάβασμα και συγκεκριμένα στην ιστορική μελέτη.