H πορεία ενός τόπου εξαρτάται από τις αποφάσεις και τις επιλογές των ανθρώπων του. Είμαστε εμείς οι ίδιοι που κρατούμε στα χέρια, στο μυαλό και στην καρδιά μας, τη θέληση να προχωρήσουμε και να αλλάξουμε αυτά που μας κρατούν πίσω. Να δώσου με δύναμη στην ελπίδα, στην αναγέννηση και στη δημιουργία.

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα”, με επικεφαλής τον Νίκο Τσιαμούλο, συστρατεύει και φέρνει κοντά του συμπολίτες μας που θα δώσουν δυναμικά και με πάθος, από την πρώτη γραμμή, τη μάχη για έναν καλύτερο Δήμο. Νέοι σε ηλικία και νέοι σε ιδέες κάθε ηλικίας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για να έχουμε τις πόλεις και τα χωριά που μας αξίζουν.

Ονομάζομαι Αγγελόπουλος Γιώργος του Δημητρίου και  έχω γεννηθεί  στο Παλλάντιο το 1960. Διαμένω στην Τρίπολη και είμαι παντρεμένος  με την Ιωάννα Ζαφείρη. Είμαι τελειόφοιτος της Μέσης Τεχνικής Σχολής Εργοδηγών – Μηχανολόγων και εργάζομαι ως τεχνικός  ΑΔΜΗΕ στη ΔΕΗ Τρίπολης.
Αποφάσισα να συμπορευτώ μαζί με τον Νίκο Τσιαμούλο στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές στηρίζοντας τον συνδυασμό της παράταξης « Τρίπολη-Αλλάζουμε τα Δεδομένα. Η επιλογή μου να είμαι στο πλευρό του, βασίζεται στο γεγονός ότι ο Νίκος είναι ένας νέος άνθρωπος με όραμα και δυναμική. Είμαι βέβαιος ότι μπορεί να δώσει μια καινούργια πνοή στην πόλη μας στηρίζοντας  την ουσιαστικά. Προτείνει αποτελεσματικές  και κερδοφόρες λύσεις , που αποτελούν το πράσινο φως στην εξομάλυνση και αντιμετώπιση των προβλημάτων που μέχρι πρότινος  δημιούργησαν έναν αλλεπάλληλο φαύλο κύκλο αδιεξόδων τόσο  στην πόλη όσο και στα γύρω χωριά μας. Η πόλη και οι συμπολίτες μας χρειάζονται έναν τέτοιο Δήμο. Το αξίζουν.
Ονομάζομαι Γιαννουσοπούλου Κατερίνα (Κάτια) του Νικολάου και έχω γεννηθεί το 1985. Μεγάλωσα στην Τρίπολη και μένω στο χωριό Πέλαγος. Αποφοίτησα από το Τμήμα Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Καλαμάτας και έκανα την πρακτική μου άσκηση στις Διοικητικές υπηρεσίες του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης. Έκτοτε έχω εργαστεί σε διάφορες Ιδιωτικές επιχειρήσεις της πόλης μας, με τελευταία το ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας.
Αποφάσισα να θέσω για πρώτη φορά υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος στο πλευρό  του Νίκου Τσιαμούλου, γιατί γνωρίζοντάς τον και συζητώντας μαζί του κατάλαβα ότι πρόκειται  για έναν άνθρωπο με ιδανικά, όραμα και αγάπη για τον τόπο του. Μεγαλώνοντας και εγώ σ αυτό τον τόπο και ζώντας σε χωριό του Δήμου μας μπορώ να πω ότι  γνωρίζω εκ των έσω τα προβλήματα που καλούμαστε καθημερινά να αντιμετωπίσουμε. Θα είμαι δίπλα του και θα τον στηρίξω στην προσπάθειά του αυτή να αναγεννήσει τα χωριά μας και να επαεκκινήσει το Δήμο μας ώστε να κατακτήσει τη θέση που του αξίζει.
Ονομάζομαι Χρήστος Καρνέζης, είμαι 42 ετών, παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Αποφοίτησα από το Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθήνας και υπηρετώ ως Υποδιευθυντής στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Τρίπολης. Είμαι Τακτικό Αιρετό Μέλος στο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αρκαδίας και μέλος της ΕΛΜΕ Αρκαδίας.
Ανταποκρίνομαι ξανά στην πρόταση-πρόκληση, του συμμαθητή και παιδικού μου φίλου Νίκου Τσιαμούλου να Αλλάξουμε τα Δεδομένα στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές και να κάνουμε όλοι μαζί την Τρίπολη μια καλύτερη πόλη για εμάς και τα παιδιά μας.
Ονομάζομαι Φωτεινή Μπερσή (Φαίη)του Δημητρίου( Γραμματέα της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας, πρώην Βοηθό Διαιτητή  Super League – FIFA και νυν παρατηρητή της  Super League) και της Ελένης  το γένος  Γεωργοπούλου. Γεννήθηκα στην Τρίπολη το 1994 και αποφοίτησα από το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης. Είμαι μουσικός με ειδικότητα στο ακορντεόν πτυχιούχος  του Τμήματος Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής και διαμένω στην Τρίπολη.
Αποφάσισα να συμμετάσχω στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές στηρίζοντας τον Νίκο Τσιαμούλο, επικεφαλή της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα».  Επέλεξα να είμαι στο πλευρό του Νίκου, γιατί  είναι ένας νέος άνθρωπος με όραμα,  δυναμική και με πρωτότυπη δράση. Είναι αξιόπιστος  και είμαι βέβαιη ότι μπορεί να συντελέσει στην αναβάθμιση και αναζωογόνηση της πόλης μας, στηρίζοντας την εποικοδομητικά. Το πρόγραμμα και οι ιδέες  του πληρούν τις προδιαγραφές για την εξομάλυνση και αντιμετώπιση των προβλημάτων που ταλανίζουν τόσο την πόλη μας,  όσο και τα γύρω χωριά που σήμερα έχουν οδηγηθεί σ’ ένα αλλεπάλληλο κλίμα αδιεξόδου. Ο Δήμος  και οι συμπολίτες μας αξίζουν τα καλύτερα. Ήρθε η ώρα να κάνουμε τη διαφορά και να τολμήσουμε. Με συνέπεια και μεθοδικότητα θα δώσουμε στο Δήμο μας το μέλλον που του αξίζει.
Ονομάζομαι  Χριστίνα Θεοδωροπούλου – Ρέβελου, είμαι δημότης Τρίπολης, έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών. Είμαι συνταξιούχος Δασκάλα, αποφοιτήσασα από την Παιδαγωγική Ακαδημία Τρίπολης. Εκλεγμένη Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμφιθέας «Η ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ» από το 2006 όπου επιτελούμε Πολιτιστικό και φιλανθρωπικό έργο. Από το έτος 2015 τοποθετήθηκα στο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγ. Αικατερίνης, αγωνιζόμενη για την αποπεράτωση του Ιερού Ναού μας.
Αποφάσισα να συμπορευτώ ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος για δεύτερη φορά, με την ανεξάρτητη παράταξη «ΤΡΙΠΟΛΗ – ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ» του Νίκου Τσιαμούλου, διότι πιστεύω ακράδαντα ότι ο άνθρωπος αυτός, γεννημένος στην Τρίπολη είναι «η ελπίδα της πόλης μας». Έχει μεγάλο ζήλο, φλόγα και όραμα για την πόλη μας. Είναι νέος, δραστήριος, άφθαρτος και ικανός να ανεβάσει την πόλη μας ψηλά, εκεί που της αξίζει, μαζί με όλους μας… γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!