Υπεγράφη, το μεσημέρι της Τρίτης 6 Φεβρουαρίου 2018 στο Δημαρχείο της Τρίπολης, το συμφωνητικό του έργου «Ολοκλήρωση διάνοιξης οδού Ειρήνης Μπακοπουλου Δ.Κ Τρίπολης» με τον εκπρόσωπο της κοινοπραξίας «Αναστάσιος Κεχαγιάς – Αναστάσιος Γιαχουντής» κ. Κεχαγιά.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Τρίπολης: “Σήμερα υπογράφουμε το συμφωνητικό του έργου “Ολοκλήρωση διάνοιξης της οδού Ε.Μπακοπούλου- προέκταση της οδού Παπαρρηγοπούλου, ενός πολύ σημαντικού έργου για το κυκλοφοριακό της Τρίπολης, ενός έργου πνοής. Το έργο θα ολοκληρωθεί σύντομα και θα παραδοθεί προς χρήση από τους πολίτες”. Και συμπλήρωσε για τη χρησιμότητα του έργου : ”Η οδός Ειρήνης Μπακοπούλου συνεισφέρει ιδιαίτερα στην αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού, αλλά δεν μένουμε εδώ. Προχωράμε με σοβαρότητα για την ολοκλήρωση και άλλων παρεμβάσεων όσον αφορά το κυκλοφοριακό”.

Ο κ. Δημήτρης Παυλής τόνισε πως “εγώ μιλώ με έργα και όχι με λόγια αλλά είμαι απογοητευμένος με τον τρόπο που κάποιοι διαχειρίζονται τα θέματα όχι για το κοινό καλό, αλλά για τους εαυτούς τους. Εμείς ενδιαφερόμαστε όχι για τους εαυτούς μας αλλά για τους συμπολίτες μας και θα ακολουθήσουν πολλά συμφωνητικά”.

Τέλος από την πλευρά του, ο ανάδοχος του έργου κ.Κεχαγιάς επεσήμανε πως υπάρχει μία άρτια και ολοκληρωμένη μελέτη για ένα λειτουργικό έργο που θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση της πόλης.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις στο βίντεο: