Φωτεινή Δαλιάνη: «Η συκοφαντική δυσφήμιση από το ΣΥΡΙΖΑ, μου δίνει περισσότερη δύναμη»
Φωτεινή Δαλιάνη: «Η συκοφαντική δυσφήμιση από το ΣΥΡΙΖΑ, μου δίνει περισσότερη δύναμη»
Απάντηση της Υποψήφιας Βουλευτή Αρκαδίας με την Νέα Δημοκρατία κ. Φωτεινής Δαλιάνης, στον ΣΥΡΙΖΑ, για τα προεκλογικά φυλλάδια που στάλθηκαν μαζί με τους λογαριασμούς του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας με τα ΕΛΤΑ.

«Το φυλλάδιο που μοιράστηκε από τα ΕΛΤΑ στο Άστρος Κυνουρίας είναι δικό μου, και μοιράστηκε στους κατοίκους της Βόρειας και της Νότιας Κυνουρίας νόμιμα, σύμφωνα με το νόμο τον οποίο μπορείτε να τον βρείτε στα site των ΕΛΤΑ, αναφέρει ότι μέχρι τις 15 Μαΐου μπορούμε να αποστείλουμε εκλογικό υλικό στους πολίτες και από τα ΕΛΤΑ.

Κάθε συκοφαντική δυσφήμιση δημόσια ιδιαίτερα από το ΣΥΡΙΖΑ που βρήκε την ευκαιρία για ανακοινώσεις ενόψει των εκλογών, μου δίνει περισσότερη δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα μου εντελώς τίμια και στις εκλογές αυτές».

Το Δελτίο τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αρκαδίας

Παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας από τα ΕΛΤΑ Άστρους και από υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας

Οι εκλογές πλησιάζουν και οι ανεπίτρεπτες πρακτικές του κυβερνώντος κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και των παλαιοκομματικών υποστηρικτών του πολλαπλασιάζονται.
Οι πολίτες της Βόρειας Κυνουρίας μαζί με τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑ (Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης), ενημερωτικών Τραπεζών κ.λπ.έλαβαν τις τελευταίες μέρες, μέσω των ΕΛΤΑ, συραμμένα φυλλάδια υποψήφιας βουλεύτριας της Νέας Δημοκρατίας.
Το θράσος ορισμένων να χρησιμοποιούν τις ταχυδρομικές υπηρεσίες για την προώθηση των πολιτικών συμφερόντων τους και μάλιστα δωρεάν, δεν έχει όρια. Εξάλλου, αποτελεί συνήθεια για αυτούς να χρησιμοποιούν το κράτος και τις υπηρεσίες του προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους.
Η συγκεκριμένη απαράδεκτη ενέργεια, την οποία καταγγέλλουμε, παραβιάζει τις διατάξεις της σχετικής Εγκυκλίου (511/2.5.2023) του Υπουργείου Εσωτερικών, σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται η διακίνηση προεκλογικού υλικού μέσω του Δημοσίου, των ν.π.δ.δ. και των κρατικών ν.π.ι.δ. στους υποψήφιους κατά την προεκλογική περίοδο.

Το σύνθημα ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ που ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υιοθέτησε για τον προεκλογικό αγώνα δεν είναι ένα πυροτέχνημα. Βρίσκεται στον πυρήνα των ιδεών, της δράσης και της πολιτικής μας ηθικής και θα γίνει πράξη από την επόμενη μέρα που ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι κυβέρνηση.

Τρίπολη, 11-05-2023
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αρκαδίας

#ΕΚΛΟΓΕΣ_2023