Το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Αρκαδίας για το κλείσιμο του ταχυδρομείου στην Κοντοβάζαινα
Το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Αρκαδίας για το κλείσιμο του ταχυδρομείου στην Κοντοβάζαινα
Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής του Νομού Αρκαδίας, μιλά για αδιαφορία της Κυβέρνησης και των υπόλοιπων φορέων, σχετικά με το κλείσιμο του ταχυδρομικού καταστήματος στην Κοντοβάζαινα.

Στην ανακοίνωση του αναφέρει:

Συνεχίζεται η αδιαφορία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και όλων των αρμόδιων φορέων για τους πολίτες των χωριών της Αρκαδίας, αφού μετά από τα καταστήματα των ΕΛ.ΤΑ. Τεγέας και Βυτίνας «λουκέτο» μπαίνει σήμερα και στο κατάστημα της Κοντοβάζαινας.

Ακόμη μία περιοχή με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που η λειτουργία του καταστήματος έπρεπε να κριθεί απαραίτητη λόγω των ηλικιωμένων συμπολιτών μας που εξυπηρετούνται αλλά και την απόσταση που έχουν επαγγελματίες και πολίτες από την πρωτεύουσα του νομού μας.

Το «σχέδιο» της Νέας Δημοκρατίας για την «ερημοποίηση» της Αρκαδίας συνεχίζεται χωρίς να εξετάζεται ο ανθρώπινος παράγοντας μπροστά στα οικονομικά οφέλη «των επενδυτών».
Δυστυχώς δείχνει για ακόμη μία φορά πως για τους «αρίστους» του κ. Μητσοτάκη δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από τα μεγάλα αστικά κέντρα .

Το ΠΑΣΟΚ από την ίδρυση του έως και σήμερα μάχεται καθημερινά για την ανάπτυξη της περιφέρειας με κάθε τρόπο και θεωρεί ότι κάθε δομή που κλείνει, είναι ένα ακόμη «χτύπημα» στην Αρκαδία μας.

Θα είμαστε πάντα δίπλα σε κάθε πολίτη για να διεκδικούμε το δίκιο του λαού μας.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

#ΠΑΣΟΚ