Το Επιμελητήριο Αρκαδίας καλωσορίζει το κορυφαίο αθλητικό-πολιτιστικό φεστιβάλ της Αρκαδίας Skiritida Run που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Ιουνίου στην περιοχή του Δάσους Σκιρίτιδας.

O Πρόεδρος κ. Ιωάννης Μπουντρούκας και το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την ενεργή συμμετοχή του σε αυτό το πολύ σημαντικό αθλητικό – κοινωνικό γεγονός και καλεί τα μέλη του Επιμελητηρίου να συμμετάσχουν στην αθλητική διοργάνωση που αναδεικνύει παράλληλα και τις ομορφιές του τόπου μας σε όλη την Ελλάδα.

Οι αγώνες δρόμου και οι παράλληλες εκδηλώσεις του Skiritida Run έρχονται για να αναδείξουν τα υπέροχα τοπία της Αρκαδίας και πιο συγκεκριμένα του Δάσους Σκιρίτιδας, αλλά κυρίως για να προσφέρουν ένα τρίπτυχο άθλησης, διασκέδασης και πολιτισμού.

Η διοργάνωση του 2018 περιλαμβάνει ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ καθώς και αγώνες δρόμου (10km, 5km και 1km για παιδιά), ενώ η συνέχεια θα δοθεί στο μαγευτικό θέατρο της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αθλητικών δραστηριοτήτων θα ακολουθήσει barbeque για όλους τους συμμετέχοντες με εκλεκτά προϊόντα της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας, ενώ το Skiritida Run θα ολοκληρωθεί με συναυλία με έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια.

Για την εγγραφή σας και περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.skiritidarun.gr.