Την απόλυτη ικανοποίησή του για τις σημαντικές επαφές που είχε χτες στη Μεσσηνία εξέφρασε το βράδυ ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Ιωάννης Μπουντρούκας. Μετά το τέλος της πρώτης μέρας της περιοδείας του στη Μεσσηνία ο κ. Μπουντρούκας δήλωσε ότι ο διάλογος που άρχισε με τους τοπικούς παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς ήταν άκρως εποικοδομητικός και τόνισε ότι αυτός ο ουσιαστικός διάλογος θα συνεχιστεί, όσο επίπονος και αν είναι,  μέχρι να καταγραφούν όλα τα προβλήματα της κάθε περιοχής.


Αυτή η διαδικασία του διαλόγου θα αποτελέσει  τη βάση του προγράμματος της παράταξής του δήλωσε ο κ. Μπουντρούκας ξεκαθαρίζοντας ότι το πρόγραμμα με το οποίο θα κατέβει στις εκλογές του Μαίου θα είναι ρεαλιστικό, υλοποιήσιμο και θα έχει σαφείς αναπτυξιακούς προσανατολισμούς. Η διήμερη περιοδεία του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου θα συνεχιστεί σήμερα με επισκέψεις στους Δήμους της Μεσσηνίας.

Η χθεσινή πρώτη μέρα της περιοδείας του κ. Μπουντρούκα ξεκίνησε με μια συνέντευξη τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Καλαμάτας. Εκεί ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να θέσει υποψηφιότητα τονίζοντας ότι γι αυτόν η πολιτική δεν είναι επάγγελμα αλλά κίνηση προσφοράς και δημιουργίας.

 Παράλληλα υπογράμμισε ότι κεντρικός στόχος της παράταξής του θα είναι η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, η προσέλκυση επενδύσεων και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων δήλωσε ότι η Πελοπόννησος έχει τη δυνατότητα να μπει σε τροχιά ανάπτυξης αν αξιοποιήσει δημιουργικά όλες τις ευκαιρίες αλλά και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει.

Η περιοδεία του κ. Μπουντρούκα στη Μεσσηνία συνεχίστηκε με επίσκεψη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καλαμάτας όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τα στελέχη του Συνεταιρισμού για το μεγάλο πρόβλημα των ελαιοπαραγωγών με το δάκο. Αναφερόμενος στο φλέγον θέμα του δάκου ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης τόνισε ότι υπάρχουν ευθύνες για τη διάσταση του προβλήματος και αυτές πρέπει άμεσα να αποδοθούν.

Επόμενος σταθμός του κ. Μπουντρούκα ήταν ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας. Εκεί συζήτησε με τα μέλη της Διοίκησης των Δικηγόρων εντοπίζοντας αρκετά προβλήματα που αναφέρονται κυρίως στο μεγάλο χρόνο απόδοσης δικαιοσύνης αλλά και την έλλειψη διοικητικού προσωπικού στα Πρωτοδικεία.

Η περιοδεία συνεχίστηκε με επισκέψεις του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου στις εγκαταστάσεις της AGROVIM μιας σημαντικής εξαγωγικής επιχείρησης της Πελοποννήσου και στον Προμηθευτικό Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Νοτίου Πελοποννήσου ( ΣΥΦΑΝΟΠΠΕ ) που είναι μία από τις μεγαλύτερες συνεταιριστικές επιχειρήσεις της Περιφέρειας. Στο κλείσιμο της πρώτης μέρας της περιοδείας του στη Μεσσηνία ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Ιωάννης Μπουντρούκας βρέθηκε στη Μεσσήνη όπου είχε συνάντηση με φίλους της Πελοποννησιακής Συμμαχίας.

Η σημερινή δεύτερη ημέρα της περιοδείας του κ. Μπουντρούκα στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας προβλέπει επισκέψεις στους Γαργαλιάνους, την Κυπαρισσία και τα Φιλιατρά και επιτόπιες συναντήσεις με τους φίλους της Πελοποννησιακής Συμμαχίας. Παράλληλα την ίδια μέρα ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο Καλαμάτας και θα έχει επαφές με τη Διοίκηση του Ιδρύματος και το Σύλλογο των εργαζομένων.
Συνέντευξη Τύπου
ΣΥΦΑΝΟΠΠΕ
Αγροτικό συνεταιρισμό Καλαμάτας
Συνάντηση με το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαματας
AGROVIM
Συνάντηση με φίλους της Πελοποννησιακής Συμμαχίας