Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook  o Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος συνεχάρη τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής στην Αρκαδία. Αναλυτικά έγραψε:

“Προχωράμε μπροστά, όλοι μαζί!
Θερμά συγχαρητήρια στη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Αρκαδίας, που είναι έτοιμη να αναλάβει δουλειά για την Παράταξή μας στην Αρκαδία! Με στελέχη από όλους τους χώρους και από όλες τις γενιές που θεμελίωσαν, στηρίζουν και δυναμώνουν την Παράταξή μας, με τη νέα γενιά στην πρώτη γραμμή: 
Θέλω να συγχαρώ τον καθέναν ξεχωριστά: την Γραμματέα Κωνσταντίνα Καπογιάννη, δικηγόρο, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης, την Αναπληρώτρια Γραμματέα Διαμάντω Σαραντοπούλου, νοσηλεύτρια, μέλος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ και Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, τον Ανδρέα Συρεγγέλα, γεωπόνο και μέλος του ΓΕΩΤΕΕ, τον Θανάση Ασημακόπουλο, λογιστή, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τον Σωτήρη Παπαδημητρίου, ελεύθερο επαγγελματία και Αντιδήμαρχο Τρίπολης, τον Μάκη Παπούλια, επιχειρηματία, ιδιοκτήτη της πρότυπης αγροτουριστικής μονάδας «Αρκαδιανή», τον Γιώργο Χρονόπουλο, γυμναστή, και τον Γιώργο Πεπόνη, που με την πλούσια εμπειρία του στην αυτοδιοίκηση αλλά και την μεγάλη προσφορά του στο Κίνημα έχει πολλά να συνεισφέρει στη δουλειά της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής.
Καθένας τους έχει ήδη ξεχωρίσει με την πλούσια δράση και τη δημιουργική του πορεία στον χώρο του. Συνδυάζοντας τον δυναμισμό της ανανέωσης με τη σοφία της εμπειρίας, από κοινού με την Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ και τον Γιάννη Άρχοντα, προχωράμε μπροστά. Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε ακόμη περισσότερα για τον τόπο μας!”