Στην 3η θέση Κοτσώνη & Παπαγιαννοπούλου του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο Tripolis Open
Στην 3η θέση Κοτσώνη & Παπαγιαννοπούλου του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο Tripolis Open
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ.
Παπαδόπουλου, κας. Σταθούλη και κ. Αρβανίτη, θα ήθελαν να συγχαρούν τις αθλήτριες του ομίλου Κοτσώνη Ελένη και Παπαγιαννοπούλου Αγγελίνα για την κατάκτηση της…

Πιο συγκεκριμένα οι αθλήτριες Παπαγιαννοπούλου Αγγελίνα και Κοτσώνη Ελένη κατέκτησαν την 3η θέση στα διπλά γυναικών στο τουρνουά του ΣΑ Τρίπολης, που διεξάγεται στα γήπεδα της Τεγέας.

Οι αθλήτριες του ομίλου σε 16άρι ταμπλό πέρασαν τον πρώτο γύρο με bye και στον δεύτερο γύρο αντιμετώπισαν επιτυχημένα το ζευγάρι των Τραιφόρου και Αγγελάκου με 2-0 σετ (60 63) μπαίνοντας στην τετράδα της διοργάνωσης, όπου εκεί αντιμετώπισαν το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης την συναθλήτρια τους στην ΑΕΚ Τρίπολης Λαμπροπούλου Σήλια και την Καλτεζιώτη Ελένη από τον ΣΑ Τρίπολης από τις οποίες και ηττήθηκαν με 2-0 σετ (46 26) κατακτώντας την 3η θέση του τουρνουά.

“Πολλά συγχαρητήρια στις Κοτσώνη και Παπαγιαννοπούλου για την κατάκτηση μιας ακόμα θέσης, σε ένα ακόμα open και αναμένουμε τα αποτελέσματα τόσο για την αθλήτρια του ομίλου μας Λαμπροπούλου Σήλια, που έχει ήδη περάσει στα τελικά, όσο και για το ζευγάρι των Κοράκη και Παπαγεωργίου που αγωνίζονται στα προημιτελικά του κάτω ταμπλό των γυναικών.”

#ΑΕΚ_ΤΡΙΠΟΛΗΣ_ΤΕΝΝΙΣ