ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαλόπολης

Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες.

Οι εκλογές του Μαΐου είναι ώρα ευθύνης για όλους μας. Είναι λογικό οι σκέψεις όσων νοιαζόμαστε για τον τόπο μας να είναι στραμμένες προς αυτές.

Σε μια εποχή που όλα γύρω μας αλλάζουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, ο Δήμος μας χρειάζεται άξιους Αυτοδιοικητικούς ανθρώπους που έχουν την ικανότητα και τις εμπειρίες να οραματιστούν, να αγωνιστούν και να διεκδικήσουν.

Χρειάζεται ανθρώπους που ζουν με τον πολίτη μια ζωή και επικοινωνούν με το βλέμμα μαζί του, χωρίς άλλα μέσα, αγκαλιάζοντας όλους τους συνδημότες ανεξάρτητα από πολιτικές προτιμήσεις και ιδεολογικές αφετηρίες.

Είναι τιμή μου που είμαι άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης και περιβάλλομαι από έμπειρα στελέχη της, αλλά και με πολλά νέα στελέχη που έχουν τη γνώση, την όρεξη για προσφορά.

Παρακολουθώ τα δημοτικά δρώμενα σε καθημερινή βάση εδώ και αρκετά χρόνια και έχω αποκτήσει μια αξιοσημείωτη αυτοδιοικητική εμπειρία.

Στα χρόνια της θητείας μου ως Δήμαρχος, έγιναν σημαντικά έργα στον Δήμο Μεγαλόπολης και προς τιμή τους οι συμπολίτες μας σήμερα, ανεξάρτητα αν με είχαν στηρίξει τότε ή όχι, το αναγνωρίζουν και πολλές φορές το δηλώνουν δημόσια.

Σήμερα νιώθω έτοιμος και πάλι, καθώς έχω την δυνατότητα ένα μεγάλο μέρος της ενεργειάς μου να το διοχετεύσω στον Δήμο, μετά την πανηγυρική αθώωσή μου και την κατάρρευση των σκηνοθετημένων κατηγοριών που σκοπό είχαν την ηθική και πολιτική μου εξόντωση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς, που με τον καλό σας λόγο και την στήριξη σας μου δίνετε δύναμη να προχωρήσω.

Η παράταξή μας δημιουργήθηκε μέσα από την αγάπη μας για τον τόπο που γεννηθήκαμε και μεγαλώνουμε. Μέσα από την επιθυμία μας να συνεχίσουμε να ζούμε σ΄αυτόν.

Δεν φέρει κανενός είδους εξαρτήσεις. Δεν ανήκει και δεν κατευθύνεται από κανένα κέντρο.

Δεν είναι δημιούργημα υπόγειων διεργασιών.

Η «Δημοτική Ενότητα» είναι εδώ για να προσφέρει στον τόπο μας και μόνο σε αυτόν. Είναι εδώ για να υπηρετήσει τους συμπολίτες μας. Είναι εδώ για να συνεχίσει να αγωνίζεται με όλες τις δυνάμεις της για την ενδυνάμωση της οικονομίας της περιοχής μας.

Είναι εδώ για να συμβάλει με έργα, πρωτοβουλίες και δράσεις στην αύξηση της απασχόλησης.

Σ΄αυτή την κοινή προσπάθεια όλων των πολιτών, θέτω τον εαυτό μου στην κρίση και τη διάθεση των συνδημοτών μου στις εκλογές του Μαΐου του 2019.

Δηλώνω ότι θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος με τον συνδυασμό «Δημοτική Ενότητα».

Καλώ τους επί 15ετια και πλέον πρώην συνεργάτες μου και σημερινούς συνυποψήφιους στη διεκδίκηση του Δημαρχιακού αξιώματος, σε έναν ήπιο και δημιουργικό προεκλογικό αγώνα με προτάσεις και πρόγραμμα για το μέλλον του Δήμου μας.