Σμυρνιώτης: «Ο κ. Τζιούμης επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά την αλαζονική του συμπεριφορά»
Σμυρνιώτης: «Ο κ. Τζιούμης επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά την αλαζονική του συμπεριφορά»
Ο κ. Τζιούμης, επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά την αλαζονική του συμπεριφορά προς οποιονδήποτε έχει διαφορετική άποψη από τον ίδιο και την παρέα του.

Αποκαλύπτει και δημόσια τον χαρακτήρα του, χρησιμοποιώντας προσβλητικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς προς τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, που «τόλμησαν» να μην ψηφίσουν υπέρ της πρότασής του.

Δεν μας κάνει εντύπωση, διότι την ίδια συμπεριφορά δείχνει και προς τους δημότες που του «προκαλούν εμπόδια» στο διάβα του, ιδιαίτερα προς όσους δραστηριοποιούνται γύρω από το κέντρο της πόλης.

Σε όλους αυτούς που τους έχει φέρει σε κατάσταση «όποιος αντέξει…».

Παραβλέπει επίσης σκόπιμα το γεγονός ότι ο ίδιος απαξίωσε τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τους επιστήμονες της διαχειριστικής αρχής.

Διότι ποτέ δεν έφερε – γιατί απλά δεν νομιμοποιείται – την εκπονηθείσα αλλά εισέτι μη προεγκριθείσα από την αρμόδια Διαχειριστική Αρχή τροποποιητική μελέτη για μη προβλεφθείσες αρχικά εργασίες στο έργο της Ανάπλασης της Πλατείας Αγ. Βασιλείου, σύμφωνα την οποία προκύπτει ανάγκη Συμπληρωματικής Σύμβασης προϋπολογισμού άνω του 1.000.000 € (!) επιπλέον του Αρχικού των 3.320.000 €, στο Δημοτικό Συμβούλιο, η έγκριση της οποίας αποτελεί προϋπόθεση για να συζητηθεί το αίτημα παράτασης του Αναδόχου.

Ο ίδιος λοιπόν υπονομεύει την δουλειά τους. Και τώρα προσπαθεί να μας «βάλει» απέναντι τους.

Και αναρωτιόμαστε γιατί; Έχει κάτι να κρύψει;

Διαβάσαμε τέλος- και γελάσαμε – ότι προκαλούμε προβλήματα στην Δημοτική Αρχή, την ίδια ώρα που μας κατηγορεί ότι δεν κάναμε αντιπολίτευση τα τελευταία χρόνια.

Μέσα σε λίγες μόνο λέξεις, αναιρεί ουσιαστικά τον εαυτό του. Ούτε βέβαια και αυτό μας κάνει εντύπωση.

Διότι, το γαρ πολύ …του πανικού, γεννά παραφροσύνη!

ΤΡΙΠΟΛΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ – Ιωάννης Σμυρνιώτης

#ΙΩΑΝΝΗΣ_ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ