Σημαντική επιδότηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στις Αρκαδικές επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στην 51η Παμπελοποννησιακή Έκθεση Τεγέας
Σημαντική επιδότηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στις Αρκαδικές επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στην 51η Παμπελοποννησιακή Έκθεση Τεγέας
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, στο πλαίσιο των δράσεων για την τόνωση των Αρκαδικών επιχειρήσεων και την προώθησή τους, επιδοτεί με σημαντικό ποσό τις Αρκαδικές επιχειρήσεις – μέλη του που θα λάβουν μέρος στην 51ή Παμπελοποννησιακή Έκθεση Τεγέας.

Η έκθεση διοργανώνεται από τις 14 έως τις 21 Αυγούστου, στο πάρκο του Τεγεατικού Συνδέσμου, στην Παλαιά Επισκοπή Τεγέας.

Στην έκθεση μπορούν να συμμετέχουν επιχειρήσεις από τον τομέα των τροφίμων και των ποτών, από τον αγροκτηνοτροφικό τομέα και τον εμποροβιοτεχνικό, οι οποίες έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο κοινό της έκθεσης. 

Οι εκθεσιακοί χώροι που παρέχονται είναι περίπτερα, (15 τ.μ) Standard δομής, τα οποία περιλαμβάνουν 1 γραφείο, 2-3 καρέκλες, 4 ράφια, βασικό φωτισμό, 1 πρίζα, φύλαξη και καθαριότητα. 

Πωλήσεις

Στην έκθεση σας δίνετε η δυνατότητα της απευθείας πώλησης αρκεί να έχετε τα σχετικά νομιμοποιητικά έγγραφα. 

Ώρες λειτουργίας: Από τις 9:30 το πρωί έως αργά το βράδυ

Κόστος

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 800€ πλέον Φ.Π.Α.

Το Επιμελητήριο επιδοτεί με 300€ (ανά περίπτερο) πλέον Φ.Π.Α. όλες τις επιχειρήσεις – μέλη του.

Αιτήσεις συμμετοχής έως την Παρασκευή 11 Αυγούστου

Για να δηλώσετε αίτηση συμμετοχή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr  (Σημαντικές ανακοινώσεις)

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με το Επιμελητήριο Αρκαδίας όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα τηλέφωνα: 2710 227141-2 (εσωτ.6) ή στα τηλέφωνα: 210 2232441

#ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ_ΑΡΚΑΔΙΑΣ