Πρόσκληση στα εγκαίνια του Κ.Α.Ε.Η. Δήμου Βόρειας Κυνουρίας
Πρόσκληση στα εγκαίνια του Κ.Α.Ε.Η. Δήμου Βόρειας Κυνουρίας
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων έχουμε τη χαρά να σας ενημερώνουμε για τη δημιουργία μιας καινούριας δομής στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας που αφορά το Κέντρο Ανοιχτής Εξυπηρέτησης Ηλικιωμένων (Κ.
Α.Ε.Η.).

Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του Κ.Α.Ε.Η. Δήμου Βόρειας Κυνουρίας που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 18:00 στο κτίριο επί των οδών Παναγιώτη Γιαννούκου (Παγιού) & Ι. Δρακόπουλου, στο Άστρος.

Μια σημαντική δομή ανοίγει τις πύλες της για τα άτομα της τρίτης ηλικίας δίνοντάς τους έτσι τη δυνατότητα με ολιστικό τρόπο να παραμένουν ενεργά και παραγωγικά μέσα από δράσεις που αφορούν την πρόληψη και την αγωγή υγείας, ψυχαγωγίας, επιμόρφωσης και εκπαίδευσης. Με κύριο στόχο να παραμείνουν οι ηλικιωμένοι αυτόνομα, ισότιμα και ενεργά μέλη του κοινωνικού συνόλου και να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα τους.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την έναρξη λειτουργίας της νέας κοινωνικής δομής του Δήμου μας. O σεβασμός και η μέριμνα για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας αποτέλεσε βασική προτεραιότητα και ευθύνη της Δημοτικής μας Αρχής. Τα άτομα της τρίτης ηλικίας είναι οι ρίζες μας και σήμερα μπορούμε και τους κοιτάμε με καθαρό βλέμμα και να τους δίνουμε πίσω την αγάπη που μας προσφέρουν και αυτοί τόσο απλόχερα. Δε μείναμε στα λόγια, κάναμε πράξη την αλληλεγγύη και την κοινωνική προσφορά».