Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης: «Ζητώ συγγνώμη - Η οικογένεια είχε πλήρη άγνοια»
Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης: «Ζητώ συγγνώμη - Η οικογένεια είχε πλήρη άγνοια»
Η ανάρτηση της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης.

Ως πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης θα ήθελα να εκφράσω δημοσίως την ειλικρινή μου συγγνώμη προς την οικογένεια του μικρού παιδιού από την Τρίπολη σχετικά με την δράση για συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας καθώς η οικογένεια είχε πλήρη άγνοια για την εν λόγω δράση και δεν είχε δώσει ουδέποτε καμία έγκριση για την συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας.

Λυπάμαι πάρα πολύ για την αναστάτωση την οποία προκάλεσα τόσο στην οικογένεια όσο και σε αυτούς που έσπευσαν να συνδράμουν,διότι αυτή η πρωτοβουλία ξεκίνησε από το Σύλλογο μας και η οικογένεια δεν είχε λάβει καμία ενημέρωση.

Από την στιγμή που η οικογένεια δεν είχε λάβει γνώση,μετά από τηλεφωνική μας επικοινωνία,καθώς η ίδια ενημερώθηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον τύπο,μας ενημέρωσε ότι η επιθυμία της είναι τα χρήματα τα οποία συγκεντρώθηκαν είτε να επιστραφούν στους ανθρώπους που βοήθησαν,είτε να προσφερθούν για κάποια άλλη φιλανθρωπική δράση.

Η οικογένεια θα ήθελε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που θέλησε να βοηθήσει και έδειξε εμπράκτως την αγάπη του.Ωστόσο από την στιγμή που δεν υπάρχει ανάγκη τη δεδομένη στιγμή θεωρεί ότι δεν θα ήταν ηθικό και σωστό να λάβει την συγκεκριμένη οικονομική βοήθεια.

Ο Σύλλογος κινούμενος από αγνά κίνητρα και πραγματικό ενδιαφέρον θεώρησε ότι θα ήταν σωστό να βοηθήσει χωρίς να λάβει την απαραίτητη έγκριση από την οικογένεια.

Επίσης ο Σύλλογος για το τυπικό της διαδικασίας και για την διασφάλιση ότι τα χρήματα θα αποδοθούν στην οικογένεια από την εν λόγω δράση θεώρησε σκόπιμο ότι θα έπρεπε να συγκεντρωθούν υπό την αιγίδα του Δήμου χωρίς ωστόσο να έχει λάβει την σχετική έγκριση αυτού.

Λυπούμαστε πολύ για την όποια αναστάτωση προκαλέσαμε συνολικά.

Ευχόμαστε καλή ανάρρωση στο παιδί και δύναμη στην οικογένεια σ’αυτό το δύσκολο αγώνα που βιώνουν και τους συγχαίρουμε για το ήθος και το χαμηλό προφίλ που διατηρούν,προστατεύοντας την ιδιωτικότητα του παιδιού τους,καθώς επιθυμία τους είναι να το περάσει όσο το δυνατόν αναίμακτα και ανώδυνα.

Και εάν ωστόσο ποτέ χρειαστούν την βοήθειά και την στήριξή μας στο μέλλον θα είμαστε δίπλα τους εφόσον οι ίδιοι δώσουν την έγκριση τους και το επιθυμούν.

Με εκτίμηση
η πρόεδρος του Συλλόγου

#ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ