Πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος με τον περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη
Πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος με τον περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη
Από πλευράς της Π.Ο.Ε παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Μπένος Παναγιώτης , ο γεν. γραμματέας Πισιμίσης Γιάννης , η αντιπρόεδρος Γορτυνίας κ.
Διαμαντοπούλου Χρυσούλα , η αντιπρόεδρος Μαντινείας κ. Αναγνωστοπούλου Ουρανία και ο υπεύθυνος σύνδεσης της Π.Ο.Ε με την τοπική αυτοδιοίκηση, μέλος του…

Πέραν του κ. Περιφερειάρχη  συμμετείχαν και οι σύμβουλοι του κ. Τσολιάς Παναγιώτης , Κίκης Γεώργιος και Πατούλης Αλέξανδρος .                          

Συζητήθηκαν θέματα πολιτιστικού κυρίως ενδιαφέροντος μεταξύ των δυο μερών και ζητήθηκε από την Π.Ο.Ε η ενίσχυση του έργου της από την περιφέρεια Αττικής. Εκδηλώθηκε η αμέριστη υποστήριξη του κ. περιφερειάρχη και τον ευχαριστούμε.                     

Είχε προηγηθεί συνάντηση με τον αντιπεριφερειαρχη πολιτισμού της περιφέρειας Αττικής και γνωστό ηθοποιό κ. ΡΩΜΑ ΧΑΡΗ, όπου του ζητήθηκε να ενταχτούμε ως Αρκαδία στο παραδοσιακό φεστιβάλ της περιφέρειας, αίτημα που τελικά έγινε δεκτό. Ευχαριστούμε προς τούτο τον κ. ΡΩΜΑ ΧΑΡΗ. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία  στις εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου  που θα είναι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.                                                         

 Με νεότερη ανακοίνωση μας θα σας ενημερώσουμε για την ακριβή ημερομηνία και τον τόπο της εκδήλωσης .                                               

 Ανοίξαμε έναν δίαυλο επικοινωνίας σήμερα με την περιφέρεια Αττικής και τον κ. Περιφερειάρχη. Η συνεργασία μας αυτή είμαι σίγουρος ότι θα συνεχιστεί . Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας, για την Αρκαδία των ιστορικών παραδόσεων, της ανάπτυξης, της ζωντάνιας,, συνεργαζόμενοι με κάθε φορέα και πατριώτη που αγαπά τον τόπο μας,.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΠΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο ΥΠΕΥΘ. ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ                                 Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΟΥΡΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ                                                                       ΠΙΣΙΜΙΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ