Στην παραδοχή ότι ο επιχειρηματίας και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης είχε φιλικές σχέσεις με την κυβέρνηση προχώρησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, δηλώσεις που γίνονται για πρώτη φορά με μορφή ομολογίας από στέλεχος της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, η οποία τις τελευταίες μέρες… απαρνείται μετ’ επιτάσεως τον κ. Σαββίδη.

«Η γνώμη μου είναι ότι ναι είχε κάποιες φιλικές σχέσεις με την κυβέρνηση, δεν το αρνούμαι, αλλά είναι κάτι που θα περάσει… Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται… Eίναι μια δύσκολη στιγμή δεν το αρνούμαι, θέλει ψυχραιμία», απάντησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ερωτηθείς σχετικά από τον Δημήτρη Οικονόμου στην εκπομπή «Σήμερα», στον ΣΚΑΪ.

«Κάθε επιχειρηματίας φροντίζει να έχει καλές σχέσεις με την εξουσία», είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, ο οποίος υποστήριξε πως ο κ. Σαββίδης είναι από τους επιχειρηματίες που έχουν φέρει χρήματα στην Ελλάδα.

Αναφερόμενος παράλληλα στην εισβολή του κ. Σαββίδη στο γήπεδο ο κ. Παπαχριστόπουλος υποστήριξε ότι ήταν λάθος και είπε πως πρέπει να ληφθούν αποφάσεις.