Τη λύτρωση στις καθυστερήσεις γνώρισε ο Αστέρας Τρίπολης στο Αγρίνιο, καθώς κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από τον Παναιτωλικό. Ο Μοράρ στο 66’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, αλλά ο Καλτσάς στο 90+3’ ισοφάρισε σε 1-1.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε σχεδόν καμία αξιόλογη φάση, με τον Αστέρα να είναι ελαφρώς καλύτερος, χωρίς όμως να απειλεί. Ο Παναιτωλικός εμφανίστηκε νωθρός και ήταν ακίνδυνος στα πρώτα 45 λεπτά. Ο τραυματισμός του Βλάχου, μετά από σύγκρουση στον αέρα με τον Ρότσα, ανησύχησε τους Αρκάδες, καθώς έγινε αλλαγή επειδή ζαλιζόταν και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο ρυθμός στο παιχνίδι βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, ειδικά μετά το 60’, όταν οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές. Στο 63’ απείλησαν με τον Μανά, ο οποίος επιχείρησε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Ιγκλέσιας και κατέληξε στο δοκάρι. Στο 66’ ο Μοράρ είχε την έμπνευση να εκτελέσει απευθείας ένα φάουλ από απόσταση 40-45 μέτρα, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Μουνάφο στο τείχος και κατέληξε στα δίχτυα του Αθανασιάδη για το 1-0.

Στη συνέχεια ο Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει και ανέβασε στροφές. Ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα λήξει υπέρ του Παναιτωλικού, στο 90+3’ ο Καλτσάς με προβολή ισοφάρισε σε 1-1.

Παναιτωλικός (Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μάρκος Πάουλο (46’ Μπαρμπόσα), Μάζουρεκ, Μοράρ (75’ Καμαρά), Ντίας, Ρότσα, Μαλής, Άργους, Λουσέρο, Μανά (81’ Χαντάκιας).

Αστέρας Τρίπολης (Παντελίδης): Αθανασιάδης, Βλάχος (45’ Κώτσιρας), Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τόνσο (72’ Δουβίκας), Καλτσάς, Τσιλιανίδης (61’ Φερνάντεθ), Μανιάς.