Από την Τρίπολη την οποία επισκέφθηκε ο Βουλευτής ‘Β Αθήνας της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος ανέφερε για το στρατόπεδο “από το να γίνει hot spot, καλύτερα να γίνει διοικητήριο”, ενώ για τους πρόσφυγες που θα έρθουν στην Τρίπολη, είπε ότι “θα πήξετε στην μπούργκα. Σε λίγο καιρό, θα καταλάβουμε ότι δεν θα υπάρχουν οφέλη, εκτός από τα σπίτια που θα νοικιαστούν”!

Να θυμίσουμε ωστόσο ότι το Νοέμβριο ο κ. Παναγιώταρος παρευρέθηκε σε εκδήλωση της πακιστανικής πρεσβείας, καλεσμένος του πρέσβη του Πακιστάν.

Μια συνάντηση σουρεαλιστική θα έλεγε κανείς, αφού οι βουλευτές της Χ.Α. έχουν αποκαλέσει πολλές φορές «ανθρώπινα σκουπίδια» τους μετανάστες από χώρες σαν το Πακιστάν.

Η συνάντηση πάντως είχε χαρακτηριστεί ως αμφιλεγόμενη καθώς κρύβει σοβαρά ερωτήματα και για το σκεπτικό των ανθρώπων της πακιστανικής πρεσβείας. Μην ξεχνάμε ότι ένας συμπατριώτης τους, ο 25χρονος εργάτης Σαχζάτ Λουκμάν είχε βρει τραγικό θάνατο, δολοφονημένος από τα μαχαίρια δύο καταδικασμένων μελών της Χρυσής Αυγής.

Απευθυνόμενος μάλιστα στον Ηλία Παναγιώταρο, ο πακιστανός διπλωμάτης τον είχε ρωτήσει αν βλέπει «φως για συνεργασία ώστε να σταματήσουμε ορισμένους που θέλουν να βλάψουν τη Χρυσή Αυγή».

Ο Ηλίας Παναγιώταρος από την πλευρά του τόνισε ότι σκοπός της επίσκεψής του στην πρεσβεία του Πακιστάν ήταν «να λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις» μεταξύ των δύο χώρων…