Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι στο γήπεδο «Ζωσιμάδες» ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης που έμειναν στο 0-0. Ο βαθμός της ισοπαλίας δεν βοήθησε τις δύο ομάδες να ξεμπλέξουν από τα σενάρια παραμονής και στις δύο τελευταίες αγωνιστικές είναι αναγκασμένοι να ψάξουν βαθμούς… σωτηρίας. Το παιχνίδι είχε εκατέρωθεν ευκαιρίες και σκληρά μαρκαρίσματα, αλλά έλειψε το γκολ που θα έκανε τη διαφορά.

Τη νίκη έψαχναν στο γήπεδο «Ζωσιμάδες» τόσο ο ΠΑΣ Γιάννινα όσο και ο Αστέρας Τρίπολης, ωστόσο στο πρώτο ημίχρονο σημειώθηκαν λίγες καλές φάσεις. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και έψαχναν τον τρόπο να απειλήσουν, ενώ οι Αρκάδες κυνηγούσαν τις αντεπιθέσεις. Στο 13’ μια κεφαλιά του Κάργα κατέληξε στην αγκαλιά του Αθανασιάδη. Στο 21’ ο Τσιλιανίδης έκανε το σουτ, με τον Ν. Μιχαήλ να αποκρούει με τα πόδια. Στο 32’ ο ίδιος παίκτης επιχείρησε το σουτ, αλλά η μπάλα δεν βρήκε στόχο. Στο 40’ ένα σουτ του Σεργκελασβίλι πέρασε άουτ, στην τελευταία καλή φάση του αγώνα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πιο δυνατά, με τον Κριζμάν στο 47’ να σκοράρει, αλλά το γκολ του να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Στο 48’ ο Ιγκλέσιας έκανε την ωραία ατομική ενέργεια και το σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ απέκρουσε με τα πόδια. Στο 50’ γκολ πέτυχε και ο Αστέρας, αλλά δεν μέτρησε για επιθετικό φάουλ του Πασχαλίδη. Στο 58’ ο Μάνος έκανε το πλασέ, αλλά ο Αθανασιάδης απέκρουσε και το ίδιο έκανε ο τερματοφύλακας του Αστέρα σε ανάποδο ψαλίδι του Μάνου στο 60’. Στο 76’ ο Ιγκλέσιας έκανε το πλασέ αλλά ο Νεόφυτος Μιχαήλ απέκρουσε, ενώ στο 77’ ο Αθανασιάδης απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Μάνου. Στα τελευταία λεπτά υπήρχαν πολλές διακοπές και λίγες φάσεις, με τον Ιγκλέσιας στις καθυστερήσεις να κάνει ένα άστοχο σουτ και το 0-0 παρέμεινε.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Μιχαήλ Ν., Μιχαήλ Α., Σκόνδρας, Κάργας, Κάστρο (78’ Μπαπτίστ), Σεργκελασβίλι, Νικολιάς (61’ Παμλίδης), Πάντελιτς, Κρίζμαν (74’ Αθανασιάδης), Μάνος, Μπουκουβάλας.

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Αθανασιάδης, Μαρτίνες, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μπέλοκ (68’ Τασουλής), Μανιάς (27’ Αραβίδης), Τσιλιανίδης (88’ Βλάχος).