Κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην Κορινθία, η είδηση του θανάτου του γνωστού Κορίνθιου επιχειρηματία Ιωάννη Λαρσινού.

Σύμφωνα με πληροφορίες  o Ιωάννης Λαρσινός έπαθε ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 58 ετών. Ο άτυχος επιχειρηματίας βρισκόταν σε νοσοκομείο της Γενεύης της Ελβετίας καθώς την προηγούμενη εβδομάδα  υπεβλήθη σε σοβαρή εγχείρηση. Όμως η καρδιά του δεν άντεξε και “έφυγε” από καρδιακή προσβολή.

Ο Κορίνθιος επιχειρηματίας διοικούσε την επιχείρηση που ξεκίνησε πριν μισό αιώνα στην Κορινθία και σήμερα είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση λατομείων και έτοιμου σκυροδέματος στη χώρα μας «στρώνοντας» το οδικό δίκτυο της Ελλάδας.

Στην αρχή του 2013 η Κορινθία βασίστηκε στο πένθος όταν η Ευγενία Λαρσινού, Πρόεδρος του Ομίλου Λαρσινού και μητέρα του Ιωάννη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών. Ήταν μια από τις πιο εξέχουσες μορφές της περιοχής, μια επιχειρηματίας που αποτελούσε παράδειγμα για όποιον τη γνώριζε. Η ζωή της, άμεσα συνδεδεμένη με την πορεία της επιχείρησης που ίδρυσε το 1960 ο σύζυγός της, ήταν γεμάτη από ιστορίες αποφασιστικότητας και επιτυχιών. Η προσφορά της στην τοπική κοινωνία ήταν κάτι παραπάνω από αξιοπρόσεκτη.