Ο Μιχάλης Σαββάκης υποψήφιος με τον Κώστα Τζιούμη
Ο Μιχάλης Σαββάκης υποψήφιος με τον Κώστα Τζιούμη
Ο Μιχάλης Σαββάκης είναι οικονομολόγος, πτυχιούχος Παντείου Πανεπιστημίου τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου διοίκησης επιχειρήσεων (MBA) του Πανεπιστήμιου της Indianapolis USA.

Υπήρξε αιρετό μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Περιφερειακού τμήματος Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου το διάστημα 2008-2010.

Είναι εκπρόσωπος του Οικονομικού Επιμελητηρίου στην Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αρκαδίας για θέματα Νομαρχιακού Αναπτυξιακού Προγράμματος, αναπτυξιακών δυνατοτήτων του νομού και ενίσχυσης της τοπικής αυτοδιοίκησης

Συμμετείχε ως ειδικός συνεργάτης στην ομάδα που ανέλαβε για λογαριασμό του Δήμου Τρίπολης τις εργασίες εισαγωγής και εφαρμογής του διπλογραφικού συστήματος.

Διατηρεί Λογιστικό-Φοροτεχνικό γραφείο στην Τρίπολη από το 2002.

Είναι παντρεμένος με τη δικηγόρο Σταυρούλα Γκανά και πατέρας 2 παιδιών, του Σάββα 13 ετών και του Αντώνη 10 ετών.

«Έχω τη βαθειά πεποίθηση πως ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη σας στον δοκιμασμένο Δήμαρχο Κώστα Τζιούμη και περιβάλλοντας με την ίδια κι εμάς τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που θα στελεχώσουμε το ψηφοδέλτιό του, θα μας δώσετε τη δύναμη και το κουράγιο να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε τη θεσμική τους κατοχύρωση. Και το σπουδαιότερο, για να συνεχισθεί απρόσκοπτα με το ίδιο πάθος η προαγωγή -πάνταμε διαφάνεια- των τοπικών συμφερόντων και συνάμα η  βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας στην ιστορική μας πόλη και τα πανέμορφα χωριά μας. Στοίχημά μας και θα το κερδίσουμε, να ζούμε σε κοινωνίες που να τις διακρίνει η συνοχή, η αλληλεγγύη, η αξιοπιστία η αξιοκρατία και η αξιοπρέπεια.»

#ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ_ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #Κώστας_Τζιούμης