Ο Καμπυλαυκάς Ι. Παναγιώτης υποψήφιος με τον Γιάννη Σμυρνιώτη
Ο Καμπυλαυκάς Ι. Παναγιώτης υποψήφιος με τον Γιάννη Σμυρνιώτη
Επόμενος υποψήφιος της παράταξης του Γιάννη Σμυρνιώτη «Τρίπολη- Ενωµένοι Μπροστά» ο κ. Καμπυλαυκάς Ι. Παναγιώτης.
Καλωσορίζουμε στην παράταξη Τρίπολη – Ενωμένοι Μπροστά τον Καμπυλαυκά Ι.
Παναγιώτη.
Ο Πάνος είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός – Δημοτικός Σύμβουλος.
Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αρχιτεκτονικής Οικοδομικής και Γεωδαισίας Σόφιας Βουλγαρίας απ’ όπου και αποφοίτησε ως Αριστούχος.
Βραβεύτηκε και διακρίθηκε (1ο βραβείο) από το Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Βουλγαρίας καθώς και από το Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Σόφιας (1ο βραβείο) για την εκπόνηση της καλύτερης διπλωματικής εργασίας.
Βραβεύτηκε και διακρίθηκε ως μέλος ομάδας εργασίας (3ο βραβείο) σε Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό για την εκπόνηση μελέτης «Ανάπλαση Ιστορικού Κέντρου Σόφιας-Ανατολικός Άξονας».
Απέκτησε Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στην Πολεοδομία, Χωροταξία και Διαμόρφωση Εξωτερικών Χώρων.
Είναι Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης με την παράταξη «Τρίπολη – Πρωτεύουσα του Μοριά» και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου έως και σήμερα.
Είναι αιρετό μέλος με τη Συλλογική Κίνηση Αρχιτεκτόνων Ελλάδας στην Πανελλήνια Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών.
Έχει διατελέσει αιρετό μέλος της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου ενώ είναι πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Αρκαδίας.
Έχει διατελέσει μέλος του Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής της Π.Ε Αρκαδίας.
Έχει συνδιοργανώσει με το τμήμα Αρχιτεκτονικής του ΕΜΠ και το ΤΕΕ Πελοποννήσου σειρά επιστημονικών ημερίδων όπου και συμμετείχε ως ομιλητής.
Από το 2003 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας με έδρα την Τρίπολη. Έχει εκπονήσει μελέτες και κατασκευές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στην Αττική.
Η επαγγελματική του εμπειρία καλύπτει ευρύ φάσμα μελετών όπως κατοικίες, τουριστικά καταλύματα, επαγγελματικούς χώρους, αναπαλαιώσεις κτιρίων και αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων.
Μιλά Αγγλικά και Βουλγαρικά.
Γεννήθηκε το 1976 στην Τρίπολη Αρκαδίας όπου και κατοικεί.
Μαθήτευσε δίπλα σε διακεκριμένους ζωγράφους και αγιογράφους της πόλης εξελίσσοντας την έμφυτη κλίση του στη ζωγραφική. Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής και πλέον ετοιμάζει την πρώτη του προσωπική έκθεση.
“Προσδοκώ μια αγαστή συνεργασία με τον Γιάννη Σμυρνιώτη. Όραμά μου μια πόλη με γειτονιές, μια πόλη προσβάσιμη, μια σύγχρονη πόλη με άρωμα ιστορίας, μια πόλη για όλους. Μια πόλη όπου η Αρχιτεκτονική θα αναδείξει την αισθητική της και θα βρεθεί σε αλληλεπίδραση με τους οικισμούς του Δήμου μας.”
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!
#ΕΚΛΟΓΕΣ_2023_ΔΗΜΟΥ_ΤΡΙΠΟΛΗΣ #ΕΚΛΟΓΕΣ_2023 #γιαννης_σμυρνιωτης