Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας στο παγκόσμιο συνέδριο ΤΒΕΧ Europe 2023
Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας στο παγκόσμιο συνέδριο ΤΒΕΧ Europe 2023
Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, υποστηρίζει και συμμετέχει στο παγκόσμιο συνέδριο ΤΒΕΧ Europe 2023, Peloponnese που διοργανώνει και φιλοξενεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η περιήγηση στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Μαΐου και περιλαμβάνει επισκέψεις σε παραδοσιακούς οικισμούς του Δήμου, σε ιστορικά μοναστήρια, βιωματικές δραστηριότητες, γευσιγνωσία, γεύματα με τοπικές λιχουδιές.

Το TBEX είναι το μεγαλύτερο συνέδριο και εκδήλωση δικτύωσης για travel bloggers, δημοσιογράφους ταξιδιωτικού ρεπορτάζ, δημιουργούς περιεχομένου social media, -που “μετρούν” συνολικά εκατομμύρια ακολούθους- τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές εταιρείες και επαγγελματίες του κλάδου.
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, έχουν προγραμματιστεί στοχευμένες εμπειρίες μέσα από τα PreBEX Tours (ημερήσιες εκδρομές), τα FAM trips (Ταξίδια Εξοικείωσης) και τις βραδιές δικτύωσης, στόχος των οποίων είναι να αναδείξουν τη φύση, την τοπική κουλτούρα, τον πολιτισμό, τη γαστρονομία και τους ίδιους τους κατοίκους και την καθημερινότητά τους.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Η διεθνής προβολή μέσω του συνεδρίου TBEX είναι μια μοναδική ευκαιρία να αναδειχθούν τα συγκριτικά τουριστικά πλεονεκτήματα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Πρόκειται για μια καμπάνια, που υλοποιείται για πρώτη φορά από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με σαφή προσανατολισμό στην ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής και με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας. Μία ελπιδοφόρα καμπάνια και απόλυτα ταυτισμένη με τις σύγχρονες τάσεις στο τουριστικό μάρκετινγκ. Είμαι βέβαιος, ότι η απήχηση των δημοσιεύσεων με τις ομορφιές του τόπου μας θα αυξήσει την αναγνωρισιμότητά μας. Η προοπτική της καθιέρωσης του τόπου μας σε βασικό τουριστικό προορισμό, είναι κοινή επιδίωξη όλων μας».