«Τρίποντο» μετά από δύο μήνες πανηγύρισε ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες δεν έχουν πάρει ούτε βαθμό στο πρωτάθλημα μέσα στο 2019 και βρίσκονται πλέον σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Ο Ντουρμισάι με εξαιρετικό τέρμα έδωσε τη νίκη στους «κυανέρυθρους», ενώ η ομάδα του Γιώργου Παράσχου ήταν απογοητευτική.

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε πιο κινητικά στο παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, ψάχνοντας το γκολ απέναντι στον Πανιώνιο. Στο 3’ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Κώτσιρα, ενώ στο 19’ ένα σουτ του Καλτσά πέρασε άουτ. Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και στο 36’ ο Κόρμπος σήκωσε την μπάλα στον Ντουρμισάι κι εκείνος με βολέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1-0. Οι Αρκάδες δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και ως το τέλος του ημιχρόνου δεν απείλησαν την εστία του Κότνικ.

Στο δεύτερο μέρος κυριάρχησαν τα δυνατά μαρκαρίσματα, με τον Αστέρα να προσπαθεί να πιέσει την άμυνα των γηπεδούχων, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 55’ μια κεφαλιά του Τριανταφυλλοπουλου δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 68’ ο Κότνικ μπλόκαρε την κεφαλιά του Μουνάφο. Ο Παπαδόπουλος στο 69’ απέκρουσε σωτήρια το πλασέ του Τσιλούλη, σε μια πολύ καλή στιγμή για τον Πανιώνιο. Αν και οι Αρκάδες είχαν την κατοχή, δεν μπορούσαν να απειλήσουν, ενώ οι γηπεδούχοι στο 80’ άγγιξαν το δεύτερο γκολ, αλλά το σουτ του Τσιλούλη πέρασε δίπλα από την εστία του Παπαδόπουλου. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Πανιώνιο να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη.

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Κότνικ, Μπανανά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ντομίνγκες, Κούρντι, Παπαγεωργίου, Τσιλούλης (90+1’ Σταυρόπουλος), Μανθάτης (60’ Οικονομίδης), Σιντί Αλί (76’ Καμαρά), Ντουρμισάι.

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης (60’ Φερνάντεθ), Κυριακόπουλος, Μπέλοκ (67’ Ρόλε), Μουνάφο, Κώτσιρας, Μανιάς, Καλτσάς, Τσιλιανίδης (79’ Δουβίκας).