«Μετά από τέσσερα χρόνια, υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών της Δημοτικής Κοινότητας Μεγαλόπολης, που είχα υπογράψει το 2014.»
Με ικανοποίηση ενημερώθηκα ότι υπεγράφη στην Τρίπολη η  προγραμματική σύμβαση για την αναβάθμιση παιδικών χαρών της Δημοτικής Κοινότητας Μεγαλόπολης. Την σύμβαση υπογράφουν η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμος Μεγαλόπολης και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης.
Η χρηματοδότηση του έργου είχε διασφαλισθεί και υπεγράφη στις 23 Δεκεμβρίου 2014, όπως φαίνεται και στην προγραμματική σύμβαση, κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως Υφυπουργού Ανάπτυξης, και εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ). Χαίρομαι που – έστω και μετά από τέσσερα χρόνια – προχωράει αυτό το έργο, που αφορά στην αναψυχή και στην ασφάλεια των παιδιών.
Δυστυχώς, στην Αρκαδία καθυστερεί η υλοποίηση πολλών έργων, ύψους εκατομμυρίων ευρώ, για τα οποία τα κονδύλια έχουν διασφαλισθεί από το 2014, προς όφελος των πολιτών. Τα έργα αυτά δεν είναι «του Βουλευτή» ή «της Περιφέρειας», αλλά ανήκουν στους πολίτες. Ας σταματήσουν λοιπόν κάποιοι να «παίζουν καθυστερήσεις» σε βάρος των πολιτών της Αρκαδίας.