«Μετά τον αποκλεισμό της Αρκαδίας από το μειωμένο τιμολόγιο ρεύματος, τώρα η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποκλείει πενήντα πέντε χωριά της Αρκαδίας από την επιδότηση για να παρακολουθούν τα ελληνικά κανάλια»

 

Τον αποκλεισμό των κατοίκων των ορεινών περιοχών της Αρκαδίας από τα μέτρα ενίσχυσης για την κάλυψη ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος, με απόφαση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καταγγέλλει ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Βουλευτής Αρκαδίας και επικεφαλής του Τομέα Ανάπτυξης της Κ.Ο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Ο κ.Κωνσταντινόπουλος τονίζει ότι ο αποκλεισμός αυτός γίνεται με πλήρη επίγνωση της κατάστασης τόσο του αρμόδιου Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, κ. Νίκου Παππά, όσο και των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο ίδιος έχει επισημάνει το πρόβλημα επανειλημμένα στη Βουλή, με πιο πρόσφατη πρωτοβουλία του την επιστολή την οποία κατέθεσε προ ημερών προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης, κ. Αντώνιο Συρίγο, την Πρόεδρο της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, κα Χαρά Καφαντάρη και τον Υπουργό, χωρίς δυστυχώς να λάβει ουσιαστική απάντηση, για μία ακόμη φορά.
«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο κ.Τσίπρας έχουν αποκλείσει την Αρκαδία και τους κατοίκους της από κάθε θετικό μέτρο – έστω και από τα ελάχιστα! – που σχεδιάζουν: μείωση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος σε όλη τη Δυτική Μακεδονία, αλλά όχι σε όλη την Αρκαδία, επιχορήγηση για την πρόσβαση σε πλήρη τηλεοπτική κάλυψη σε απομακρυσμένες περιοχές, αλλά αποκλείει πενήντα πέντε χωριά στην Αρκαδία. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία δεν διεκδικούν τίποτε γι’αυτόν τον τόπο – παραμένουν τυφλοί χειροκροτητές του κ.Τσίπρα και θλιβεροί υβριστές των άλλων κομμάτων. Εμείς, μαζί με τους πολίτες, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για τον τόπο μας. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.», αναφέρει ο κ.Κωνσταντινόπουλος.