Στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης θα παραμείνει ο Σάββας Παντελίδης, όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Καϋμενάκης σε συνέντευξη του.

Αυτό που ακουγόταν ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες πήρε πλέον και επίσημη μορφή, καθώς ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Γιάννης Καϋμενάκης μίλησε στο Radio Arcadia 93.8 και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τη συνέχιση της συνεργασίας με τον πολύπειρο Έλληνα τεχνικό.

Συγκεκριμένα, όταν κλήθηκε να μιλήσει για το θέμα του προπονητή τόνισε: «Θα συνεχίσει μαζί μας ο κύριος Παντελίδης. Είμαστε ευχαριστημένοι με το έργο του. Ο Σάββας Παντελίδης θα συνεχίσει μαζί μας. Κάποιοι ποδοσφαιριστές θα φύγουν και κάποιοι άλλοι θα μείνουν».

Για τη νέα σεζόν και τους στόχους του Αστέρα: «Πιστεύουμε ότι αν τηρούνται οι νόμοι και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά από αστάθμητους παράγοντες η ομάδα θα πάει καλύτερα απ’ ότι φέτος. Χτίζουμε τις βάσεις από φέτος. Θέλουμε να βγουν κάποια παιδιά από τις ακαδημίες μας, που το αξίζουν για να έχουμε και δικό μας στοιχείο μέσα στην ομάδα. Σίγουρα θέλουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Και αυτό δεν το λέμε για τα έσοδα, αλλά για να αποκτήσει φωνή η ομάδα μας, να αποκτήσει περισσότερο σεβασμό».