«Απολογούμαι εγώ για τον Γιάννο και ο Καψώχας που ήταν συνεργάτης του κάνει προπαγάνδα» είπε ο βουλευτής

«Η Δικαιοσύνη προφυλάκισε τον Γ.Παπαντωνίου για 2,4 εκ ευρώ. Για τα 50 εκατ. ευρώ που αποκάλυψε ο κ. Κοτζιάς ότι δήλωσε ο Καμμένος πως πήρε η κυβέρνηση από τον Σόρος θα παρέμβει; Θα διερευνηθεί η υπόθεση των 24,5 δισ. ευρώ που χάθηκαν από τις ελληνικές τράπεζες με τους χειρισμούς Τσίπρα-Καμμένου;» αναρωτήθηκε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Κωνσταντινόπουλος τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ιστορία δεκαετιών, εφάρμοσε μεταρρυθμίσεις, έκανε πολλά για τη χώρα. «Έκανε και λάθη, για τα οποία δεν είμαι χαρούμενος. Έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη -όταν ήρθε η υπόθεση Παπαντωνίου στη Βουλή, ήμαστε οι πρώτοι που είπαμε πως πρέπει να αποφανθεί η Δικαιοσύνη» σημείωσε.

Ο ίδιος όμως έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι ΠΑΣΟΚ δεν είναι μόνο ο Παπαντωνίου, είναι εκατομμύρια άνθρωποι.

«Είμαστε και όλοι εμείς, που μείναμε στο ΠΑΣΟΚ στα δύσκολα, ακόμη και όταν έπεσε στο 4%, όχι για καρέκλες και αξιώματα, αλλά για αρχές και αξίες. Και είμαι περήφανος για αυτό.»

«Όσοι έκλεψαν, εφόσον απεφάνθη η Δικαιοσύνη ότι έκλεψαν, είναι για μας πολιτικά ρεμάλια και υπάρχουν δυστυχώς τέτοιοι σε όλους τους πολιτικούς χώρους. Στενοχωριέμαι για όσους πέρασαν από το χώρο μας. Όμως δείτε το παράδοξο: απολογούμαι εγώ σήμερα για τον κ. Παπαντωνίου επειδή ήταν ΠΑΣΟΚ, ενώ ο κ. Καψώχας που ήταν στενός του συνεργάτης όταν ήταν υπουργός Άμυνας, κάνει σήμερα κυβερνητική προπαγάνδα στην ΕΡΤ και κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ για την περίοδο εκείνη».

Κυβέρνηση; Θα διερευνηθεί και η υπόθεση των 24,5 δις ευρώ που χάθηκαν από τις ελληνικές τράπεζες με τους χειρισμούς Τσίπρα-Καμμένου; Πόση διαφάνεια αντέχει η Κυβέρνηση;