Λάβρος κατά του Σταύρου Θεοδωράκη του Ποταμιού, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής είπε ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι σε αδιέξοδο, καθώς πρέπει να δικαιολογήσει το πώς θα βρει τρόπο να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ «και να γίνει δεκανίκι στη θέση του Πάνου Καμμένου».

«Αν ο κύριος Θεοδωράκης δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ψυχολογικά ότι ήρθε τέταρτος στις εκλογικές διαδικασίες, αυτό είναι πρόβλημα του Θεοδωράκη, δεν είναι πρόβλημα δικό μας» συνέχισε.

Κατήγγειλε το Ποτάμι για πολιτικό αριβισμό, ενώ είπε ότι όποιοι αποχωρούν θα πρέπει να έχουν την εντιμότητα να παραδίδουν τις έδρες τους. «Ο κύριος Δανέλλης έχει αλλάξει πέντε κόμματα» σημείωσε.

Τόνισε πως το ΚΙΝΑΛ είναι καθαρό και όποιος θέλει να ακολουθήσει να το κάνει. «Εμείς έχουμε μια ξεκάθαρη στρατηγική: Να γίνουμε ο αυτόνομος προοδευτικός πόλος απέναντι στη ΝΔ, πριν και μετά τις εκλογές» υπογράμμισε, ενώ αναρωτήθηκε πώς θα δεχθούν στον ΣΥΡΙΖΑ να τους στηρίξει «ο υπάλληλος του Μπόμπολα και της διαπλοκής», όπως τον έλεγαν στο κυβερνών κόμμα. «Απάντηση δεν πήρα» τόνισε.
Όσο για τον Γιάννη Ραγκούση, είπε «last year ήταν ΠΑΣΟΚ, τώρα είναι στέλεχος τουτ ΣΥΡΙΖΑ», ενώ υπενθύμισε την περσινή δήλωση του κ. Ραγκούση ότι ο «πιο ανέντιμος πρωθυπουργός της χώρας είναι ο Αλέξης Τσίπρας».

www.parapolitika.gr