Θλίψη στην Αρκαδία για το θάνατο του επιχειρηματία Γιάννη Αγγελόπουλου
Θλίψη στην Αρκαδία για το θάνατο του επιχειρηματία Γιάννη Αγγελόπουλου
Απέραντη θλίψη σκόρπισε σε όλη τη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης αλλά και σε ολόκληρη την Αρκαδία ο ξαφνικός θάνατος του επιχειρηματία Γιάννη Αγγελόπουλου.

Σε έκτακτη συνεδρίασή της η Διοίκηση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Τρίπολης ( ΣΕΒΙΠΕΤ ) αποφάσισε ομόφωνα: α) να σταλούν δημόσια τα θερμά συλλυπητηρια όλων των μελών του Δ.Σ. στην οικογένεια του εκλιπόντος, β) να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του και γ) σύσσωμο το Δ.Σ. να παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Τρίπολης την Πέμπτη 18/10/23.

Παράλληλα ο Πρόεδρος της ΣΕΒΙΠΕΤ κ. Νικόλαος Τότσης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: “Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από τον αιφνίδιο και άδικο θάνατο του Γιάννη. Όλοι εμείς δεν χάσαμε μόνο έναν καλό συνάδελφο αλλά και έναν αγαπητό φίλο. Ο Γιάννης ήταν πάντα με το χαμόγελο, συνεργαζόταν άψογα με όλους τους συναδέλφους εγκατεστημένους επιχειρηματίες της ΒΙΠΕ και ο λόγος του ήταν καλοπροαίρετος και εποικοδομητικός για όλους εμάς που ασχολούμαστε με τα κοινά της ΒΙΠΕ Τρίπολης. Στέλνουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και τους ευχόμαστε καλό κουράγιο και να βρουν τη δύναμη για να αντιμετωπίσουν το δυσαναπλήρωτο κενό που αφήνει πίσω του ο Γιάννης. Φίλε Γιάννη, αγαπητέ συνάδελφε όλοι οι φίλοι σου στη ΒΙΠΕ Τρίπολης σου ευχόμαστε καλό ταξίδι”

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΤΣΗΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΥΡΙΟΥ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ